kardeş, programı kurarken hata verdi, trojan buldu pc...bi kontrol et istersen
Allahım sana geliyorum.Hepimiz Korsanız Hepimiz Sahtekarız.
peki youtube neden kıtlendı sebeb nedır
quote:
Orjinalden alıntı: Compadrex
bide youp.rn die bi site var ona giremeyende bana pm atsın yardımcı oliyim
Kimse çaktırmıyor ama pm kutusu dolmak üzere Yoğun ilgi için teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: ÖLÜM42
peki youtube neden kıtlendı sebeb nedır
Atatürk'le ilgili saçmalıkların yeraldığı bir video sebebiyle. Video'ya tepki yöntemimiz halkımızın videoyu görmesini engellemek, Atatürk'ün ne demek olduğunu bilen bizler o video'yu görsek ne yazar ki; bir türk çocuğunun kalbinde onun anlamı değişir mi? Bizim izlememizi değil, dünyanın izlemesini engellemek gerekir. Bu da böyle siteyi türkiye çıkışlı ip'lere engellemekle olmaz, diplomatik anlamda birşeyler yaparsın. Ama yok, Youtube'u kapa, video kalkınca aç, sonra yine kapa v.s...
Proxy kullanarak girmek mümkün o ayrı.
Youtube a girdim saol da ne izlicem ki şimdi ben :D
quote:
Orjinalden alıntı: MissYou
Çık çık boşver, hep amele doldu zaten
quote:
Orjinalden alıntı: cscageonly
quote:
facebook degılmıyıd o
quote:
Orjinalden alıntı: ÖLÜM42
facebook degılmıyıd o
He youtube'a uyarladık Hem youtube'a giren facebook'a da girer ülkemizde kullanım amaçları çok farklılık göstermiyor yani
quote:
Orjinalden alıntı: cdemir
Son gelen kullanıcı yorumları ve bizim de gördüğümüz kadarı ile Youtube yasağı artık DNS değiştirmekle de çözülemiyor: sansür IP bazlı* hale getirilmiş olmalı. Site herhangi bir şu tarz proxy sitesi ile açılıp Telekom dışı bir "hür DNS" sunucusu kullanmanıza rağmen açılmıyorsa akla başka bir sebep gelmiyor. Aynen Tunus gibi aynen Çin gibi site bazlı yasaklama yoluna geçildiğini sanırız rahatça söyleyebiliriz.
PC LABS
pc labs ha hoca hardwerana cyber warrıor ayyızdız team wardomada bekleriz
quote:
Orjinalden alıntı: cscageonly
quote:
Hocam bizden geçti artık.
Genelde yarışma zamanları PC-LABS'a gidiyorum. Son zamanlarda da foruma bir iki şey yazdım o kadar.
quote:
Orjinalden alıntı: demircibu
quote:
Orjinalden alıntı: cdemir
Son gelen kullanıcı yorumları ve bizim de gördüğümüz kadarı ile Youtube yasağı artık DNS değiştirmekle de çözülemiyor: sansür IP bazlı* hale getirilmiş olmalı. Site herhangi bir şu tarz proxy sitesi ile açılıp Telekom dışı bir "hür DNS" sunucusu kullanmanıza rağmen açılmıyorsa akla başka bir sebep gelmiyor. Aynen Tunus gibi aynen Çin gibi site bazlı yasaklama yoluna geçildiğini sanırız rahatça söyleyebiliriz.
PC LABS
pc labs ha hoca hardwerana cyber warrıor ayyızdız team wardomada bekleriz