Şimdi Ara

Futurama (1999- ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
2
Favori
2.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Bu başlık da ölmüş
    Neyse bugün 7. sezonda 14 ve 15 inci bölümleri izledim...
    14. bölüm

bu bölümde eski taşıma araçlarının güvenliğinden şikayet edip yeni kutu gibi bir araç alıyorlar... Profesör ise bütün bunları kendine yediremeyip eski aracını boyutlar arası yolculuk yapacak şekilde modifiye ediyor bir nevi hızlı ve öfkeli serisine gönderme yapılmış... Onun dışında Polisler ne yapalım dediğinde hadi biber gazı sıkalım dediği yer ve sonda Bender in prolarını yakma sahnesi çok iyi düşünülmüştü...

15.bölüm

burada Fry ve Leela biraz yalnız kalmak için 2 kişilik tatile gidiyorlar, ama gittikleri yer ise insanların yasaklı olduğu bir maymunlar gezegeni... Burada bir hayvanat bahçesi kafesinde yaşadıklarını anlamıyorlar... Bölümde aklımda kalan pek birşey yok son sahnede Bender in fry- leela çiftinin aslında hayvanat bahçesinde sergilenmelerini söylemesi dışında....

Herşeye rağmen aynı seviyesinde devam ediyor dizimiz... Keşke daha önceden keşfetse idim...

Oha dizi başladı mı oh be 3 aydır bunu bekliyordum Friends'e de başlamasam gün sayacaktım. 10 sezon bitirince nerede olduğumu unuttum

Son sezon olması çok üzücü, yarın izliyorum çıkan son üç bölümü

• Son sezon olması ile ilgili bilgiyi nereden elde ettiniz... Nette bakındım da biraz bulamadım
    @Awesome
  • aynen son bölm haberi kötü oldu bende şans eseri izlemeye başlamıştım baya sağlam burda bile 1sayfayı geçmemiş konusu ilginç
  • quote:

Son sezon olması ile ilgili bilgiyi nereden elde ettiniz... Nette bakındım da biraz bulamadım
    @Awesome

son sezon maalesef arkadaş haklı. başta 23 bölüm olacaktı bu sezon sonra 13 bölüm'e düşürüldü (ilk 10 bölümü çöpe attılar yani)

şu dizi de iptal oluyor ya, ayıptır.
  • quote:

Son sezon olması ile ilgili bilgiyi nereden elde ettiniz... Nette bakındım da biraz bulamadım
    @Awesome

İptal oldu hocam dizi şimdi sezonu tamamlıyorlar. İkinci kez iptal oldu hatta 5.sezon bitincede iptal edilmişti. Hatta 6.sezonun ilk bölümünde Bender "Bu diziyi iptal eden salaklar" filan diyodu. Şimdi iptal olmuştu 1 sene ara gibi oldu sezonu tamamlama kararı aldılar 3-4 ay önce. Son 11 bölüm kaldı şu an. Bu dizi nasıl iptal ediliyor anlamıyorum. Simpsons'tan daha eğlenceli daha komik. Simpsons sonsuza kadar devam edicek galiba ama yine aynı tarz şeyler olcak. Futuramada devam etse böyle bi 5-6 sene daha süper olurdu ama hangi gerizekalılarsa iptal edenler harbiden helal olsun akıllarına.
  • Hort gelmiş :)

Böyle bir efsane daha yıllar boyunca devam etmeyi hak ediyordu, çok yazık oldu.
  • Az önce rastladığım, dizinin en iyi bölümlerinden birine yapılmış gönderme
     Futurama (1999- )
  • 7. sezon 16. bölüm

bu bölümdeki E.T. göndermesi çok iyiydi, bir de bender ın tape ile yaptıkları beni çok güldürdü. Özellikle de uzay gemisini kaçırırken kendi kendine tape ye sen benim kahramanımsın bender dedittirip kes sesini biliyorum fry demesi resmen yardı beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikista

Az önce rastladığım, dizinin en iyi bölümlerinden birine yapılmış gönderme
     Futurama (1999- )

hocam futurama nın en çok böyle geçmişe göndermelerini beğeniyorum aşırı duygusal oluyor... Birçok film de bulamadığım sıcaklığı buluyorum
    mesela

Kardeşi ve yonca hikayeli bölüm, babası ile balık tutma muhabbeti ve sizin resmini paylaştığınız köpeği ile olan bölüm
    bu bölümleri defalarca izlememe rağmen hala ilk etkiyi bırakıyor üzerimde...

• Bu sekizinci sezon muhabbeti nedir? Geçen haftada 1 ve 2. bölümleri çıkmış gözüküyordu listede.

Futurama (1999- )
  • Dizi başka kanaldan devam eder mi sizce, ne düşünüyorsunuz? Ya da ilk iptal olduğundaki gibi filmleri çekilir mi?
  • Yayından kaldırıldı filan dendi ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle bir diziyi hangi aptal yayından alır anlamıyorum. futurama hayranlarına son müjde simpsons-futurama ortak bir bölümü olacakmış ya da filmi.

Çoğu futurama hayranı seri başka kanallarda devam etme olasılığı olacağını söylüyor umarım böyle olur..

http://forum.donanimhaber.com/m_77095398/f_//tm.htm#79906254 bide bu var beyler durum nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilalMW -- 21 Ağustos 2013; 1:55:11 >
  • Şu Bender'la Homer Simpson a ayrı bi hayranım
  • Anılarım depreşti
  • biraz hortlamak gibi olacak ama konu acmak da istemedim.Altyazili 4. 6. 7. sezonlari bulamadim hiçbiryerde.Paylaşanda fazla yok zaten digerlerinide 360p izlemiştim.4 yerinede 5.sezonu paylaşmişlar zaten 5 dede 5 var 4 dü atlamişlar yani.Bulabilen varsa bana pm atabilir mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: selowan

biraz hortlamak gibi olacak ama konu acmak da istemedim.Altyazili 4. 6. 7. sezonlari bulamadim hiçbiryerde.Paylaşanda fazla yok zaten digerlerinide 360p izlemiştim.4 yerinede 5.sezonu paylaşmişlar zaten 5 dede 5 var 4 dü atlamişlar yani.Bulabilen varsa bana pm atabilir mi acaba?

Dizinin 5.sezonu yok zaten, onun yerine 4 tane filmi var. Dizi izleme siteleri 5.sezon boş gözükmesin diye aynı bölümleri koyuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaban arısı

quote:

Orijinalden alıntı: selowan

biraz hortlamak gibi olacak ama konu acmak da istemedim.Altyazili 4. 6. 7. sezonlari bulamadim hiçbiryerde.Paylaşanda fazla yok zaten digerlerinide 360p izlemiştim.4 yerinede 5.sezonu paylaşmişlar zaten 5 dede 5 var 4 dü atlamişlar yani.Bulabilen varsa bana pm atabilir mi acaba?

Dizinin 5.sezonu yok zaten, onun yerine 4 tane filmi var. Dizi izleme siteleri 5.sezon boş gözükmesin diye aynı bölümleri koyuyor.

http://www.imdb.com/title/tt0149460/episodes?season=4

??

• vallahi Bender ve dr.zoidbergü özledik.

bu diziyi seven, rick and morty e mutlaka baksın. ilk bölüm pek sarmayabilir ama 2. bölümle birlikte çok seversiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rick and morty'nin yokluğunda benzer bir şey arıyordum bunu buldum, başlıyorum bugün bakalım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.