Şimdi Ara

fw 139N/W-- (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben bunu alamk ıstıyorum 11e olmadıgından dolayı ama bu ramlerle ılgılı problem yokdımı belirtirsenız bıde almak ıcın acele edelımmı malum euro artıo yoksa ramazan bayramında kampanya olma ihtimalı varmı beklıyelımmı dersiniz
  • zaten şu an almak isteseniz de alamazsanız, yokmuş çünkü:)
    ben şahsen 7 ekimdeki cebit fuarını bekliyorum.Fuarlarda genelde model çeşitliliği, kampanya, indirim vs oluyor.
    ayrıca istedğimiz model de belki tekrar gelir kimbilir..
  • anladım bı tutturamıoz bende bayramla fuarı beklım bare napalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: TCMTZ

quote:

Orjinalden alıntı: themurt

bende biraz once ist.bil. aradım 139n/w yokmus ellerınde gelmeyecekmıs uretımden kalkmıs. ram slotlarında uyumsuzluk oldugundanmıs.
    onun yerıne yenı cıkan fw140e/w modelı gelmıs bu modelde ram uyumsuzlugu gıderılmıs.ama bu modelde de ekran kartı intelın.
    fw190nch tam bana gore ama hala karar veremedım.

hdmi cıkıs olsun, ekran kartı oyun kaldırsın ıstıyorum.

bakıyorum da yeni cevaplar sunmaya başlamışlar:)yukarıdaki mesajları okursanız öbür cevaplarını da görürsünüz, biri birini tutmuyor.
    makine de herhangi bir uyumsuzluk olduğunu sanmıyorum, çok satan bir model zira, herhalde kokusu çıkardı.
    kulanan med472 kardeşimizin bir şikayeti var mı acaba ramlarle ilgili?
    bu arada med472'ye fotolar için teşekkürler, beyaz gerçekten bir başka duruyor.
    boşuna kafayı takmamışım ille de beyaz olcak diye:)

şuan için herhangi bir problem gerek ramler gerekse diğer donanımlar için
    saatlerce canavar gibi çalışıyor alet

• forumda 139n/w'nin fazla kullanıcısı olmamasına rağmen görüyorum ki ben de dahil almak isteyen çok kişi var.
    konunun üst sıralardan düşmemesini buna borçluyuz herhalde; maalesef alamamamıza:)
    ****'den bu forumu takip eden kimse var mıdır acaba?
    hu huuuu duyuyor musunuz?:)
  • bende bu modelle 11e arasında kaldım suan para hzır arkadaslar ama bılgısayara ulasamıyorum...aslına bakarsanız tusların beyaz olması cok hosuma gıttı fakan ıstanbul bılısımde baktıgımda tuslar sıyah gosterıyor...bırde bu modellerın komple sıyah olanı varmı dıs kapagınında
  • quote:

Orjinalden alıntı: hidrojenperoksit

bende bu modelle 11e arasında kaldım suan para hzır arkadaslar ama bılgısayara ulasamıyorum...aslına bakarsanız tusların beyaz olması cok hosuma gıttı fakan ıstanbul bılısımde baktıgımda tuslar sıyah gosterıyor...bırde bu modellerın komple sıyah olanı varmı dıs kapagınında

ib sitesindeki fotolar standart onları dikkate almayın.
    model numarasının sonunda W harfi olanlar beyaz.
    fw'lerde toplam iki renk seçeneği var bir tuş takımı ve dış kapak beyaz olanı, bir de tuşları siyah dış kapak koyu gri olan.
  • SONY VAIO VGN-FW180E/H ve VGN-FW190NCH ib deki 139 serisine alternatif modeller...
  • quote:

Orjinalden alıntı: med472

SONY VAIO VGN-FW180E/H ve VGN-FW190NCH ib deki 139 serisine alternatif modeller...

teşekkürler, evet dikkat ettim o modellere ama ah bir de beyaz olsalar
  • Arkadaşlar

fw serisinden bir model almayı düşünüyorum. bazı modeller ati bazı modelleri inter ekran kartına sahip. ati ve intel ekran kartına sahip laptoplar aynı görüntüye sahip değiller. Atiler intellerden biraz daha mat bi görüntü sunarlar. bunu birçok mağzada kendim gördüm. ama fw serisinde intel kartlı olanla ati kartlı olanı yanyana karşılaştıramadığım için bu imkanı bulmuş olanlardan cevap bekliyorum. nedir durum?
  • quote:

Orjinalden alıntı: yuhenesya

Arkadaşlar

fw serisinden bir model almayı düşünüyorum. bazı modeller ati bazı modelleri inter ekran kartına sahip. ati ve intel ekran kartına sahip laptoplar aynı görüntüye sahip değiller. Atiler intellerden biraz daha mat bi görüntü sunarlar. bunu birçok mağzada kendim gördüm. ama fw serisinde intel kartlı olanla ati kartlı olanı yanyana karşılaştıramadığım için bu imkanı bulmuş olanlardan cevap bekliyorum. nedir durum?

bu konuda net bir bilgim yok ama benim fikrimce parlaklık-matlık farkı ekran kartından değil de lcd'den olmalı
  • quote:

Orjinalden alıntı: TCMTZ

quote:

Orjinalden alıntı: yuhenesya

Arkadaşlar

bu konuda net bir bilgim yok ama benim fikrimce parlaklık-matlık farkı ekran kartından değil de lcd'den olmalı

ati 3470 ile intel 4500 arasındaki fark daha önce bi kaç başlık altında tartışılmıştı.atinin 3Dmark testlerinde açık ara önde olduğu söylenebilir.bu konudaki en güncel konunun linki

http://forum.donanimhaber.com/m_26884547/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi med472 -- 2 Ekim 2008; 14:20:25 >

• arkadaşlar makinanın fiyatı acaip fırlamış.benim aldığım zmanla ki 1.5 ay anca oldu arada yaklaşık 500 ytl fark var.bu masıl oldu anlamış değilim..

ayrıca
    CNR de istanbul blşim satış yapıyor mu bilen war mı?
  • quote:

arkadaşlar makinanın fiyatı acaip fırlamış.benim aldığım zmanla ki 1.5 ay anca oldu arada yaklaşık 500 ytl fark var.bu masıl oldu anlamış değilim..

ayrıca
    CNR de istanbul blşim satış yapıyor mu bilen war mı?

Kardeş dolara endeksli bugun 1600 lerde dolar oyuzden fiyat arttı
  • euro olark da fiyatıda artmış yalnız..
  • quote:

euro olark da fiyatıda artmış yalnız..

evet, sony türkiye sabit kur uygulayıp, ytl üzerinden satış yapıp artışları yansıtmamaya çalışırken bizim malum site fırsattan istifade bir de kendisi koyuyor fiyatların üstüne.
    ve şuan malum sitenin fiyatları, iki ay öncesinin tersine, eurasia garantili türkiye fiyatlarından çok çok yukarlarda, alan var mıdır bilmem
    kendilerine mesaj yollayıp bu kafayla yakında batacaksınız!:) demek istiyorum ama herhalde uğraştığıma değmez:)
  • bende aradım fw139 için teşhirde kalmış sadece onun yerine fw170 modelini önerdiler onu inceledim büyük ihtimalle ona karar vereceğim makinada 64 bit işlemci varmış.
  • teşhirde kalmasının sebebi neymiş?
    bir bilginiz var mı acaba?
  • FW170'i inceledim Blu-ray var bu cihaz da. Duman rengine benziyor dış yüzeyi gayet hoş, beyaz da cok guzel ama kullanabılene! beyaz kırlenır mı diye şüphe düştü içime...
    Birde FW140'ların fiyatı uygun geldi, sanırım o beyaz renk, bir incele istersen
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.