Şimdi Ara

FW için Hanngi Char ! ! ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • rogue / cleric ile 101levelda *ozamanlar eziktim* 303kill/20die ile bi orana sahiptim +2 daggerım vardı elimde. şimdi +5 nova dagger +6 nova xbow +5 dual nova ring ile 400ü geciyorum tabii sen eğerki guildine yararlı olmak istiyosan bard/clericten başka charı düşünemiyorum.heralde en yararlı bu olur.kill falan yapmak istemiyosan tabii.

edit : level 109

ayrıca fwlerde adam öldürmek istiyorsanız sağlam damagelarınz olması gerekiyo, genelde tek atmalısınız. wariorda daredevilde crit gelmedikten sonra tek atamıyor, zaten bufflu oluyo charların geneli warior burda sadece tank göreviyle buffer görevi görüyo.ama buffladıgı adama bi meteor indiginde warior fencedan pert oluyo.enbaştada dediğim gibi seri ve sağlam char olması gerek bu yüzden, ya rogue/cleric ya da chn bow. uzaktan vurdukları için cok daha farklı şeyler oluyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tevez -- 8 Temmuz 2010; 13:53:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tevez

rogue / cleric ile 101levelda *ozamanlar eziktim* 303kill/20die ile bi orana sahiptim +2 daggerım vardı elimde. şimdi +5 nova dagger +6 nova xbow +5 dual nova ring ile 400ü geciyorum tabii sen eğerki guildine yararlı olmak istiyosan bard/clericten başka charı düşünemiyorum.heralde en yararlı bu olur.kill falan yapmak istemiyosan tabii.

edit : level 109

ayrıca fwlerde adam öldürmek istiyorsanız sağlam damagelarınz olması gerekiyo, genelde tek atmalısınız. wariorda daredevilde crit gelmedikten sonra tek atamıyor, zaten bufflu oluyo charların geneli warior burda sadece tank göreviyle buffer görevi görüyo.ama buffladıgı adama bi meteor indiginde warior fencedan pert oluyo.enbaştada dediğim gibi seri ve sağlam char olması gerek bu yüzden, ya rogue/cleric ya da chn bow. uzaktan vurdukları için cok daha farklı şeyler oluyo.

Kesinlikle Takımına en çok katkıyı onları güçlendirecek bufflar vererek sağlayabilirisn o da Bard/ Cleric olmaktan geçer

• Blader,Glavier ve şuanda Bowman Char oynuyorum hepsi ff hangisinde en çok zevki aldın diyorsan bladerde aldım tabi bu birazda itemlere bağlı hangisinde en çok adam kestin dersen Bowcuyla kestim ama Aralarında En İdeali bowcu gibi görünüyor
  • bencede warior cleric ac pek adam kesmessın blki ama sglam olursn wizard accm dıyosanda bence bard acma cleric wiz ac:) bnm görüşrüm.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.