Sony fz serisi yerini fw serisini çıkarmaya hazırlanıyor. seriler benzer ama göze çarpan önemli farklılıklar var, fw serisi biraz büyük 16,4 inç ve ekranın çözünürlüğü 1600*900 olmuş, işlemciler 800 den 1066 Mhz a çıkarılmış birde ekran kartları ati olmuş. kasasıda hoş duruyo bakalım fiyatları nerelerde olacak, resimleri aşağıda...
Selam Evet ya bende özelliklerini gördüm montevina işlemcili sanırım hepsi o yönü çok iyi ama ekran ebatı 16,4 olması bence garip bilmiyorum insanlar ne düşünüyor ama bence bu seferde Ar serilerini baltalamış olabilir...
VAIO farklılığı sevenlerin ve farklı olurken herkes gibi olabilenlerin tercih edeceği markadır bence,VAIO'da bundan güç alarak acaip ebatta bir ekran boyutu çıkardı bence,VAIO'nun zamanında çıkardığı 13.3lerde tutttu mesela,17 için büyük diyenlere fazla fark olmasada gönlünü rahatlatıcak bir ürün bence FW serisi...
BEnde bekliyorum,ama kafamda çok soru var,yinede güven vari çimde,mesela yanında verilen çanta yerine başka çanta alamam FW serisi için,yada ethernet girişi arakalara doğru olsaydı daha iyi olabilirdi mesela,ama Herşey istediği gibi olmyuor insanın...
Aynı konu ile ilgili başlık olduğu için aynı başlıktan devam etmemiz daha iyi olacaktır
Böylece konu ile ilgilenen arkadaşlar farklı farklı başlıklardan konuyu takip etmemiş ve konu birliği sağlanmış olacaktır.