Bildirim
FX-4100 e uygun anakart ? M5A99X EVO nasıl sizce ? Yardımmm...
Modica® Konk - Vegan Deri RFID Korumalı Unisex Mekanizmalı Akıllı Cüzdan Kartlık, İnce Modern Minimalist Tasarım : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B08XQGP92V
2 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
aga m5a97 (evo serisi olmayan) işini görür bence. çünkü bende ondan alcaktım aralarında hız yönünden hiçbi farkı yok. 2 tane fazladan usb girişi var. bi de video camera bağlantısı kurmak için ayrı bi girişi var. sırf fuzuli masraf yani -
quote:
Orijinalden alıntı: kenyali_
aga m5a97 (evo serisi olmayan) işini görür bence. çünkü bende ondan alcaktım aralarında hız yönünden hiçbi farkı yok. 2 tane fazladan usb girişi var. bi de video camera bağlantısı kurmak için ayrı bi girişi var. sırf fuzuli masraf yani
evo olmayan modelini seçebilirim evet ama 970 çipsetlı düşünmüyorum yanı ıslemcını x8 8150 alma ıhtımalım var o yuzden 990 cıpsetlı evo olmayan bı model secebılırım tesekkurler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X