Şimdi Ara

FX 5200 sizce alınır mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
1.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: dephyr

quote:

Orjinalden alıntı: Corporal

neden almasın 34$ ekran kartı. eğer oyun delisi biri değilse alınabilir.

sen alırmısın?

arkadaşlar yapmayın niye alınmasın. oyunlar ekran kartı satanlara yarıyo paso.
    her 6 ayda bir yeni modeller çıkıyor. niye yeni çıkan oyunları oynayabilelim diye.
    oyun oynamak için hayatınızı, zamanınızı heba etmeyin. bunun karşılığında herhalde
    seçenek de sunmalıyım dimi eh onuda siz bulun.....

ben şahsen 5200 kullanıyorum ve kendimi hiçte ezik hissetmiyorum. ayrıca her yıl çıkan ekran
    kartlarına paracıklarımı akıtmıyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: odrin34

quote:

quote:

sen alırmısın?

arkadaşlar yapmayın niye alınmasın. oyunlar ekran kartı satanlara yarıyo paso.
    her 6 ayda bir yeni modeller çıkıyor. niye yeni çıkan oyunları oynayabilelim diye.
    oyun oynamak için hayatınızı, zamanınızı heba etmeyin. bunun karşılığında herhalde
    seçenek de sunmalıyım dimi eh onuda siz bulun.....

ben şahsen 5200 kullanıyorum ve kendimi hiçte ezik hissetmiyorum. ayrıca her yıl çıkan ekran
    kartlarına paracıklarımı akıtmıyorum.

9550 alt seviye.
    Daha azını düşünmek mantıksız.Para akıtma konusu doğru olabilir ama zaten burada 6600gt al demiyoruz ki.
    Adam 5200 diye bir konu açmışsa oyun oynamayı düşünüyor demektir.
    Neyse zaten son sözü konuyu açan söyleyecek.
    Kesinlikle verecek daha fazla param yok derse konu kapanır tabi ki.

Elbette ezik hissetmeyi gerektirmez.Hele böyle maddi şeyler için.
    Ben de 3 sene mx kullandım.Hakkında kötü yorumları hep okudum ve hiç ezik hissetmedim kendimi.
    Sadece kafamı duvarlara vurdum biraz o kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 20 Eylül 2005, 20:08:49 >

• alıpta ne yapacaksın onun yerine ati 9550 al haha iyi
  • quote:

quote:

sen alırmısın?

Alırım tabi neden almayım. Almıcaksam burda neden tavsiye edeyim.
  • arkadaşım bu soruyu sorduğuna göre biraz maddi problemin var zannedersem eğer düşündüğüm gibiyse maddi açıdan bu fiyata daha iyisini bulamassın ve parasının hakkını veriyor bu kart bence al eger maddi sorunum yok dersen ALMA ÇOK BASİT
  • parasının hakkını veren bir kart değil o. o karta 10$ fiyat biçseler yine almam. tamamen para israfı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TiesTorN

parasının hakkını veren bir kart değil o. o karta 10$ fiyat biçseler yine almam. tamamen para israfı.

peki 34$ dolara hangi kartı alırsın?
  • Yaptıgınız yorumlar için teşekkurler,sağolun.Benim asıl problemin bu kartların üretimden kaynaklanan problerinin oldugunun söylentisi.Eger böyle bir sorun yoksa alınır.Çünkü fazla oyun oynamam ve hesaplı bir kart.Tabiki suan fiyat ve performans açısından ati 9550 iyi gibi duruyor.
  • quote:

quote:

parasının hakkını veren bir kart değil o. o karta 10$ fiyat biçseler yine almam. tamamen para israfı.

34$'ımı çöpe atacak kadar zengin değilim. en azından 70$ verip 9550 alırdım onun yerinde olsam.
  • quote:

quote:

34$'ımı çöpe atacak kadar zengin değilim. en azından 70$ verip 9550 alırdım onun yerinde olsam.

kesinlikle haklısın
  • Alma sakın satamıosun bıle o kart yerıne ımzamdakı kartı tavsıe ederım
  • 9550 bende alacaktım fx5200 şimdi 9550 ye karar verdim.. 5200 mü kaldı yawww
  • Ya bu FX-5200 ü ne kadar kötülemişsiniz.
    Yapmayın arkadaşlar bakın ben o kartla hangi oyunlarını oynuyorum
    Doom 3 - GTA SAN ANDREAS - WİNNİNG ELEVEN 8 - NEED FOR SPEED
    Ayrıca bu oyunları oynarken hiç sorun yaşamıyorum zevk alarak oynuyorum.
    Verdiğim parayı da sonuna kadar hakediyor.
    Ha şimdi bir ekrann kartı alsan bunu mu alırsın diye.
    Tabii ki almam gider 6600GT alırım. Ama kartıda bu kadar kötülemeyin.
  • tamam arkadsım oynanıyor ama sen hiç full oynamayı dusundumu bnm pcde 1,5GB ram var P42,8GHz işlemci var genede oyunları full oynuyamıyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: beytepe

Ya bu FX-5200 ü ne kadar kötülemişsiniz.
    Ha şimdi bir ekrann kartı alsan bunu mu alırsın diye.
    Tabii ki almam gider 6600GT alırım. Ama kartıda bu kadar kötülemeyin.
  • vay be fx 5200 neymiş yahu.. topic bu kadar uzamışş. daha da gidiyoo.
  • Kesinlikle israf.TiesTORN haklı.

Asus 9550Gamer Edition Ondan 3 kat fazla performans veriyor.AA+AF yi açarsanız anlarsınız.
    Quake 3 1024*768*high quality ayarında 2XAA+2XAF de inanılmaz derecede yavaşlıyor.Oynamak imkansız oluyor.Ben oynadım oradan biliyorum.
  • 2.el ti 4200 veya 4600 bulursan hiç kaçırma kardeş
  • quote:

Orjinalden alıntı: beytepe

Ya bu FX-5200 ü ne kadar kötülemişsiniz.

hangi oyunları oynamak mesele değil, bütün oyunları oynarsın zaten, önemli olan oyunu nasıl oynadığındır. 5fpsmi yoksa 55fps'mi? bütün ayarlar lowda oynarsan tabiki oynarsın. ama iyi bir kartta oyun oynadıktan sonra o kartın suratına bile bakmazsın ben sana diyim. hayatında daha iyi kart görmemişin belli ondan böyle konuşuyosun zevk alıyorum falan.
  • quote:

hangi oyunları oynamak mesele değil, bütün oyunları oynarsın zaten, önemli olan oyunu nasıl oynadığındır. 5fpsmi yoksa 55fps'mi? bütün ayarlar lowda oynarsan tabiki oynarsın. ama iyi bir kartta oyun oynadıktan sonra o kartın suratına bile bakmazsın ben sana diyim. hayatında daha iyi kart görmemişin belli ondan böyle konuşuyosun zevk alıyorum falan.

dogru dedin.

Makinemi satmadan once 6800GT@Ultra kullanıyordum. Simdi arkadasın makinede 9800pro@XT ile bile hic zevk alamıyorum. Oyun oynamaktan hoslanan adam ekran kartına para ayırmak zorunda malesef..

Bu arada arkadaslar, biz burada fiyat ve performans olarak uygun kartlardan bahsediyoruz, yok oyun icin bir karta o kadar para verilirmi yok oyun oynamak zaman kaybıdır diye polemiklere girmeyelim.

Bende oyunu birak oynamayı acıp bakmak isteyen adam icin bile alınacak en ucuz ekran kartı 9550 olmalıdır diye dusunuyorum. 62$+KDV sapphire 9550 ve en takozu gunluk 400/500 olarak sorunsuz kullanılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soultrap -- 21 Eylül 2005, 15:29:19 >

• quote:

Makinemi satmadan once 6800GT@Ultra kullanıyordum. Simdi arkadasın makinede 9800pro@XT ile bile hic zevk alamıyorum. Oyun oynamaktan hoslanan adam ekran kartına para ayırmak zorunda malesef..

Dostum 8-12 yaş grubu çocuklarına ucuz yollu pc isteyenlere sempron 2200+ / asus sis chispet vga.ses.vb.. / 256 / 80 gb bir sistem veriyorum.3-5 oyun atıyorum.. gta vice city falan 800*600 low detaıl nfsu vb. canavar gibi oynuyorlar sabaha kadar .. ona senin 6800 lü sistemi versen kendi pc sini arar mesela ben AA sız oyun oynayamıyorum..batıyor grfikler..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.