Şimdi Ara

FX 5500 LER SORUNLUMU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR FX 5500 LERDE ŞÖYLE BİR SORUNLA KARŞILAŞIYORUM. OYUNDA VE MASAÜSTÜ UYGULAMALRINDA SORUN YOK . FAKAT BİR DVD,DİVX HATTA VCD FLİM AÇIN FLİMİN ARKA YÜZEYİ SARI VE BEYAZ TONLARDA PARLIYOR. BİRDE TV İZLERKEN AYNI SORUN BAŞ GÖSTERİYOR.

MSI DIŞINDA HER MARKADA KARŞILAŞTIM VE TÜM ÜRÜNLERİN DAĞITICILARI GIK DEMEDEN İADE ALDI .SORUNUMU SÖYLEYİP ÇÖZÜM YOLU SORMAMA RAĞMEN YARDIMCI OLAMADILAR VE İADE İSTEDİLER.

BU DURUMUN BİR AÇIKLAMASI OLMALI ,VEYA BİR ÇÖZÜMÜ .

YARDIMCI OLABİLİRSENİZ SEVİNİRİM

SAYGILARIMLA

• Sürücü sorunundan yapabılır oncelıkle en son surucu yerıne 60 serısı surucu kurmanı onerırım....fılm olayında ıse goruntu ozellıklerı / gelişmiş kısmından vıdeo ıle ılgılı ayarları yap bence...

81 ve 80 serısı detonator hepsıne uyuo dıyolarda üfürüyolar bazen azcık
  • HEPSİNİ DENEDİM , HATTA İLK YAPTIĞIM ŞEYLER ONLAR OLDU , HER CHIPSETTEN ANAKART DENEDİM YİNE OLDU ,KALKTIM WİNDOWS U YENİDEN KURDUM , 15 DEN FAZLA PROGRAMLA AÇTIM FİLMLERİ ........... OLMUYOR DÜZELMİYOR. YOKMU BU SORUNLA KARŞILAŞAN

AYRICA FX 5500 VGA KARTI OLAN FİRMALARA MAİLLER ATTIM , TELEFONLAR ETTİM ,HİÇBİRİ YARDIM ETMEDİ ,İADE ALALIM DİYORLAR. DİYORUM BU SORUNLA GELEN BAŞKALRI VARMI? ; VAR DİYORLAR ,PEKİ ÇÖZÜM DİYORUM CEVAP YOK????
  • enteresan gercekten palit-msi-fly sattım ama hıcbısırnde sorun yoktu...belkı bazı markaların cektıklerı serilerde sorun olabilir...ilginç
  • ilk gelenlerde sorun yoktu , haklısınız ama sonra birden dönüş başladı müşterilerden. 50 adet daha geldi yeni ,üşenmeden hepsini teker teker deneyeceğim artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.