Şimdi Ara

FX-6100 Ekran Kartı Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kasa Zalman Z7 plus. PSU yeter hocam 700 Wattlık. Monitör dandik bişey LG 2051E. VGA girişi var 1600*900 çözünürlük en fazla. Ama çoğu zaman 106 ekran televizyonla kullanıyorum
  • Taklitçi karşıtı kullanıcısına yanıt
    Bütçeyi çok aşıyor be hocam. Güzel kart
  • quote:

Orijinalden alıntı: TZSM

Kasa Zalman Z7 plus. PSU yeter hocam 700 Wattlık. Monitör dandik bişey LG 2051E. VGA girişi var 1600*900 çözünürlük en fazla. Ama çoğu zaman 106 ekran televizyonla kullanıyorum

Tamam kardeşim.. Kasa gayet güzel.. Monitör de yeterli diyebiliriz.. PSU da 500 Watt bile verse yeter..:) Sen hiç boşa fazla para harcama bence.. güzel bir işlemci soğutucu alarak işlemciye biraz O.C. yap, ekran kartına da yapabildiğin kadar yap.. bir süre daha idare edecektir seni.. ondan sonra daha iyi bir karta terfi edersin..
  • Angelmax kullanıcısına yanıt
    işlemci soğutucu alırım sıkıntı yok ama ekran kartı çok fazla ısınıyor işlemci pek ısınmıyor :D ona çözüm bulmam lazım
  • Aynı kartı kullanıyorum ve memnunum bf4 High da 45-55 fps alıyorum. Şuan moh warfighter ultra oynuyorum sıkıntı yok. Bnde yenileyecektim ama 2013 oyunlarını da sıkıntısız oynayınca vazgeçtim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmedhann kullanıcısına yanıt
    O zaman öncelikle SSD almalıyım :) hangi işlemciyi kullanıyosun?
  • Fx x6 6300 kullanıyorum. Bundan öncede amd athlon II x4 640 kullanıyordum aynı ekran kartıyla, fxe geçtim oyun/program vs de hiç fark yaşamadım boşa geçmiş oldum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.