Şimdi Ara

FX 6300 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: tayfn1907

benim 80 gb hdd ye 6 dan fazla puan veriyordu üstelik eski bir hdd idi aynı marka ve ayn model 1 tb hdd ye 5.9 veriyor gerçekten çok saçma bu arada benim fx6300 de 7.4

Uu hocam işlemcileri kapıştıralım mı

Şaka bi yana ben de FX6300 almak istiyorum 1 sene içinde. Nasıl işlemci hocam memnun musunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Friedrich0 -- 9 Eylül 2013; 22:01:30 >

• işlemciden memnunum fiyatına göre iyi o.c filan la uğraşmıyorum ban yetiyor fazlasıyla
  • En iyisi testlerde karsilastirmak. :D yoksa isler karisiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

işlemciden memnunum fiyatına göre iyi o.c filan la uğraşmıyorum ban yetiyor fazlasıyla

Çok güzel alet yav Sanırım sistemimdeki en zayıf halka işlemci şuan
    Güle güle kullanın

• 1.HDD 2.monitör 3. anakart ve işlemci diyelim zayıf halka olarak genel anlamda memnunum sistemden birde ssd eklersem tadından yenmez
  • quote:

1.HDD 2.monitör 3. anakart ve işlemci diyelim zayıf halka olarak genel anlamda memnunum sistemden birde ssd eklersem tadından yenmez

Hariddiskten neden memnun değilsiniz ki? Kapasite mi yetmiyor yoksa hız konusunda mı Ben pek arşivci değilim şuan 250'lik harddiskimi bile dolduramadım

SSD'ler baya tuzlu yav Sistemin her parçasından memnun olsam en son sıra ona gelir sanırım Sizin sistem iyi bayağı

• o kadar para verdik iyi olsun birazcık memnun olmadığımdan değilde sistemdeki en zayıf halka olarak ben onu görüyorum bu ara başlangıçta siyah ekranda bekliyor baya sorun anakartta yada hdd de biosa bakmak lazım
  • quote:

o kadar para verdik iyi olsun birazcık memnun olmadığımdan değilde sistemdeki en zayıf halka olarak ben onu görüyorum bu ara başlangıçta siyah ekranda bekliyor baya sorun anakartta yada hdd de biosa bakmak lazım

Haklısınız
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.