Şimdi Ara

FX 6300 BELASI FPS SORUNU (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
2.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Fx6100 6850 ile en yüksek ayarlarda fix60 fps alıyordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.O ekran kartina i5 4690k taksanda alacagin fps yine ayni olacaktir(aslinda olmaz islemcinin gpusunu kullanirsin yine yuksek fps alirsin)
    2.bu sistemi yenimi topladin umarim oyle degildir

• quote:

Orijinalden alıntı: nfsworld

quote:

Orijinalden alıntı: spellforce37

quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

quote:

Orijinalden alıntı: spellforce37

fanboylugunuzu gidin baska yerde yapin. ani fps dususlerinin sebebi islemci ile alakali. fpsnin dustugu yerler minimum fpsnin goruldugu yerler. fx mimarisin kabak cekirdekleri de bu durumu kaldiramiyor bunu kabul edin artik.bu videoda size kapak olsun:

http://www.youtube.com/watch?v=KEEuXQf29Z4

Yahu bi git allah askina simdi lolden ciktm be fps dusuyo ne bisey oluyo 100-170fps arasi catir catir oynuyorum bf3 oynadm aksam ustude 40fpsin uzerinde rahat rahat oynuyorsn ust seviye kartta duser fps eyvallahda 15 duser 20 duser lap diye 15-20 ye inmez su islemcileri kullanmasam diyicem eyvallah

http://teknoseyir.com/msi-gtx-980-gaming-4g-incelemesi
    Oturda izle biseyler ogrenirsin belki

yahu hocam ben sana karşılaştırma videosu koymuşum.videoda da çok net görüldüğü üzere iki çekirdekli g3258 fx-8350ye rahat bir şekilde kafa tutmuş.sen bana kaşılaştırma videosu yerine fx-8320 gtx 980 videosu gösteriyorsun.kabul et g3258 gibi bir işlemci bile kafa tutuyor fx-8350ye. hiç boşuna kıvırma. ama sen şimdi o geleneksel konuşmalarına başlarsın yok efendim çekirdek %100 oluyorda,arka plan da render yapamazsın da vs... diye atıp tutarsın. kusura bakma da fps değerleri iki işlemci içinde orta da. g3258 ile fx-8350nin aldığı fps değerlerini alabiliyorsam varsın çekirdekler %100 olsun. 190 liralık işlemci be.yazıklar olsun ki amdyi savunacağız diye komik duruma düşüyorsunuz.190 liralık işlemci 500 liralık işlemciye oyunlarda kafa tutuyor.kabul edin bu video bütün amd fanboylarına ağır geldi

Peki fx8350 yerine bir 4770 falan koyunca ne oluyor acaba onun da videosunu gösterir misiniz?

8 çekirdekli işlemcileri çoklu çekirdek desteği olmayan optimizasyon özürlü oyunlarla kıyaslamıyormusunuz ne diyeyim.Bu cahillik bile değil,tamamen artniyetli bir kıyaslama.

Ama sizin mantıkla gidersek o zaman 1000 tl lik i7 işlemcilere de kafa tutacaktır.

bu optizimasyon özürlü oyunlar nedense intele,nvidiaya özrlü değilde amdye özürlü oluyor hep.ayrıca bu çok çekirdek destekli oyunlar ne zaman gelecek? 2012den beri aynı laflar fx serisinin gücü çok çekirdek destekli oyunlarda ortaya çıkacak ne zaman peki?bu mantıkla kullan o zaman 2020ye kadar sen fx-8350yi.

bu arada yapmamı istediğin başka kapak varsa söyle

https://www.youtube.com/watch?v=IEkEFC734ho

https://www.youtube.com/watch?v=xJpCsAUmr20

• Selamin aleyküm, öncellikle sunu belirtiyim ben amd fani falan degilim, hicbir firmayida su gune kadar birine savunmadim hangisi benim icin daha fazla sey vaad ediyorsa hangisi parama karsilik oluyorsa isimi goruyosa onu kullandim hep. Fx 6300 ü 2 seneye yakindir kullaniyorum 660 ti ekran kartim var sogutmam anakartim, powerim saglam. 6300 bir gun olsun oyun konusunda bana skinti cikarmadi, farcry 4 oynuyorum. Ekran kartina darbogaz veya fps dususu yasatmadi belirtiyim.

• beyler yanıtlar için teşekkürler bence sorun ya ısınmadan yada hddden kaynaklı ekran kartı oynayacağım dandik oyunlara hayli hayli yeter ekran kartsız bile oynanan oyunlar onboardlar ile rahat rahat çünkü her neyse sistemimin tamamını yazayım size

msi 760gm p21 fx anakart bu anakartı değiştirmek istemiyorum çünkü param yok
    fx 6300
    8 gb 1333mhz ram biri 1666 biri 1333 diğer onuda 1333 e çekiyor msi sitesinde oc yapılmaması uyarısı var ramleri 1666 yapsam acaba yanar patlar mı her neyse
    hdd 200 gbmış bu arada kendileri kapkalın sata kaç ne olduğu belli olmayan bir şey
    6570 hd powercolor

şimdi almayı düşündüğüm 3 parça var benim bu anakart sata 2 ama

bir adet ssd 120 gblık birde cpu için bir adet soğutucu bir adette kasa içine koyulcak 40 - 50 liraya bi fan alcam
    bence hdd kaynaklı veya ısınma kaynaklı anakartımdan dolayı fps düşüşü oluyorsa eğer oyun falan oynamam internette gezerim işlemciye yazık olur başkada şey olmaz

ek olarak ilk başlarda uefi olan biosum şuanda legacy modunda ve biosun heryerini herşeyi kurcaladım ama bios modunu değiştirebileceğim bir seçenek bulamadım uefi formatlı windows 7 kurmayı denedim flashla yine değişmedi seçenek olmazsa otomatik yapıyormuş falan yazıyordu internette sistemden verim alamıyor olmam acaba şuanda legacy biosda olmasından kaynaklı olabilir mi çünkü ilk aldığım zaman çok olmasada memnundum bilgisayarımdan bana yardımlarınız veya yorumlarınız için teşekkür ederim..

NOT : AMD DÜŞMANI DEĞİLİM AKSİNE HİÇ INTEL SİSTEM KULLANMADIM FİYAT PERFORMANSIN YANINDAYIM HER ZAMAN PARAM OLSA INTELDE KULLANMAK İSTERDİM

• Asil kullanıcısına yanıt
    Öncelikle ssd lükse girer elindeki sistem için ssd ne zaman elin rahatlayınca eklenebilecek bir parça önceliğini anakarta vermeni tavsiye ederim işlemcinin sıcak çalışmasının nedeni bu anakart büyük ihtimalle ayrıca bu anakart ile ne ram lere nede işlemciye o.c yapma önermem zarar verebilirsin sisteme ram leri aynı hızlarda kullan
  • anakart ve soğutucu olarak tavsiye edebileceğin var mı ve soğutucu taksam yine bu anakart dandik diye illa ısınır mı ben oc yapmasamda olur yani oynadığım oyunlar genelde warcraft 3 ve lol bu kadar ona göre tavsiye fikir verir misin çok sağol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enes P.

6300e gidipte taktığın ekran kartına bak önce gitte tarihi eserini müzeye bağışla ekran kartı alda ondan sonra işlemciye bahane bul

Cevap çok açık ve vurucu olmuş
  • Asil kullanıcısına yanıt
    Diğer kartlara göre bir miktar daha fazla ısınabilir ama sorun olmaz o zaman o.c yapmayacaksan masraf yapmaya gerek yok bu işini görecektir soğutucu olarak
    http://www.vatanbilgisayar.com/contac16-intel-lga775_1155_1156--amd-am2_am2-_am3_am3-_fm1-islemci-sogutucu.html
    biraz daha iyi olsun dersen buna'da bakabilirsin
    http://www.vatanbilgisayar.com/gaia-sd1283-intel-lga775_1156_1366--amd-am2_am3-islemci-sogutucu.html

• xmxksk kullanıcısına yanıt
    biz oc ile 780-970 kullanma derdindeyiz adam neyden bahsediyor bende sinirlendim napım görende g3258 sanacak
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.