Şimdi Ara

FX 6300 den FX 8350 'ye geçmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi FX 6300 model bir AMD işlemcim var ve FX 8350 'ye geçicem.
    Bu geçiş sırasında herhangi bir format işlemi uygulamam lazımmı , yoksa takıp yoluma devammı edeyim ?

• Geçme desem? Hiç bir anlamı yok 6300ün varken. İlla amd istiyorum dersen zeni bekle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek cekiredekte fazla fark olmaz bende de 6350 var zaten 8 cekirdek kullanan oyun ve program az cok farkolmaz oyunlarda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçme dostum biraz daha idare et.İlla AMD alacaksan Zen modellerini bekle.
  • Geçmene değmez açıkçası.
  • Arkadaşlar şöyle bi durumda var , ben bu geçeceğim 8350 ye para vermedim hediye olarak geldi bi abimden.
  • p0zitive kullanıcısına yanıt
    Hepsini sat 3770k al. Farki gor oha dersin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takıp devam edebilirsin herhangi bir işleme gerek yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıkar tak sorun olmaz. Herkes öyle yapıyor zaten, aklın takılmasın. Bi sorun olursa ki, küçük bi ihtimal, format atarsın. Anakartın fx 8350 destekliyor mu bak yalnız. 8350 ye uygun mu filan. Ya da buraya yaz anakartını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kivanc1988 -- 4 Kasım 2016; 11:23:37 >
  • Anakart Fx6300 e uygunsa 8350 ye de uygundur zaten. İkisi de AM3+ soket.

• Cevaplar için sagolun beyler :) Bu arada anakarım MSI 970A G45 .
  • Evet geç. Özellikle BF1'deki farkı görünce iyiki geçmişim dersin.

FX 6300 BF1'de 960'ı zar zor beslerken FX 8300 4 Ghz ve RX 470 ile Ultra 1080P çatur çutur oynuyorum ki CPU'nun %70-75 gördüğü oluyor.
  • Dostlarim yeni konu acamiyorum yeni konuya basinca bad gateway hatasi veriyor.

Ben de bugun fx6100den fx8350ye gececegim. Anakartim m5a97 r2.0 acaba format atmam gerekir mi? Ssdm garantide oldugu icin windowsu hddye kurdum bi haftaya ssd gelince zaten format atacagim acikcasi useniyorum

Edit: herkes gecmeye degmez demiste care yoksa ne yapacagiz
    Rx480 aldim islemci darbogazi yuzunden karttan verim alamiyorum bastan intel sistem kuracak kadarda para yok fx8350 bu durumda en iyi cozum gozukuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 4 Kasım 2016; 13:02:49 >
  • ChelseaSmile kullanıcısına yanıt
    Formata gerek yok, sorun cıkarsa atarsın sonradan. Fakat bios'u güncellemediysen güncelle işlemciyi değiştirmeden. m5a97 e 8350 destegi sonradan geldi bios ile çünkü. Bios güncellemeden takarsan sorun cıkartabilir.

Milleti de salla gitsin, 8350 rx 480 gayet iyi ikili zaten. Buradakilere kalsa herkese i7 aldıracaklar bin küsür liraya. Sanki para var da biz gidip aynısı diye 3 te 1 i fiyata fx alıyoruz, amd manyağıyız ya. O 8350 den daha pahalı i5 lerde bile bazı oyunlarda sorun cıkıyor, herkes i7 6700k alsın illa bunların mantıgıyla. Fakat daha pahalı i5 teki sorunu oyun sorunlu vs diye geçiştirirken, (çünkü skylake oldu mu i3 bile teklememesi lazım bunların mantıgıyla) aynı sorun fx de çıkınca çöp diyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kivanc1988 -- 4 Kasım 2016; 13:45:1 >
  • kivanc1988 K kullanıcısına yanıt
    Hic bios guncellemedim hayatimda umarim yapabilirim

Hocam rx480 konusunda ayrica tesekkur edecektim size, fx6100u elden cikarip bunu almami siz tavsiye etmistiniz. Burda denk geldik cok cok tesekkur ederim, beni baştan sistem kurmaktan kurtardınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 4 Kasım 2016; 17:33:1 >
  • dersenkı cop den baska cope gececem buyur gec.
  • ChelseaSmile kullanıcısına yanıt
    Yok önemli değil, senin de aklına gelirdi o 2. el işi eninde sonunda zaten

Youtube da technopatın asus anakart bios güncelleme videosu var, ona bak, kolay bir şey zaten yaparsın.
  • Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    Fx6300 4.2ghz r9 380 4gb bf1'de islemci kullanimi %85'i hic gecmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FD2EF0EB9 -- 4 Kasım 2016; 18:20:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheWrongGuy

Fx6300 4.2ghz r9 380 4gb bf1'de islemci kullanimi %85'i hic gecmedi.

Ekran kartı ?
  • Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    XFX R9 380 4G
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.