Şimdi Ara

fx 6300 ve Gigabyte 970A-UD3P

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Bilgisayarimi up yapmak istiyorum. gtx 1050ti takicam. Birtanede psu alicam. 600 650 watt. Siz degerli arkadaslardan ricam. Bana 4.3 ghz ve 4.5 Ghz stabil mod ve voltaj ayarlarinizi soylemeniz. Sogutucum Tpc612. Evo 212 kadar iyi bir sogutucu hatta daha iyi bile olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• +1 bana da lazım.
  • 4.1 oc yaptim. 74 derecede macunu yenilemeliyim. Sana video link atiyim aynen yap. burdaki 4.5 e cikan arkadaslardan voltaj tavsiyesi iste. Bakalim insallah ikimizin ki de cikar da gtx 1050 ti ye masraf yapmadan kavusuruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cpu 1.5v
    cpu nb 1.4 v isteyecektir yaklaşık elndeki anakarttaki tüm güç tasarufu teknolojilerini kapatman gerekir hız aşırmma yaparken ısıların oyunda 80i aşmamasına dikkat edin prime gibi testlerdede 90ı. yazdığım voltajları biraz düşürerek te deneye bilirsin özellikle cpu nb yi fzla voltaj vermek iyideğildir ömrünü tüketebilir

düzeltme.: 4.5ghz çin yazdım değerleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdamRtm -- 30 Aralık 2017; 14:34:41 >
  • Ana konuya'da yazdım 4.5 ghz'da 1050Ti'ye kadar kartı besleyebiliyor.Ama her işlemci 4.5 GHZ'a çıkacağının, çıksada stabil kalacağının garantisi yok.
    O/C şans işidir.Forumda misal bir fx6300 sahibi arkadaş vardı ,işlemcisi 4.1 ghz'da bile stabilite sağlamakta zorlanıyordu.
    1050ti şayet FullHD'de 60 fps takıntınız yoksa gayet yeterlidir günümüz oyunlarında.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.