Şimdi Ara

FX-8350 için 200-250 lira civarı anakart tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • daha üst model chipsetin ne gibi bir faydası olacak sanırım crossfire dışında pek bir farklı yok performans veya overclock olarak?
  • Daha az isinir 990fxa msi anakart ve daha rahat bir stabilite elde edersin gozun kapali al...birak performansi onu bunu sistem duzgun calissinda 3-5 fpsnin lafi edilmez msi anakarti tercig et direk ud3p daha yeni vs bulasma yenide noluyor :) ud3 un yandan yemisi oda :) pek begendigim bir anakart degil 970 den oc icin m5a97 evo oneririm ama arada fiyat farki cok azalmis cidden msi tercih et rahat et derim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinayet13 -- 31 Temmuz 2014; 3:36:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cinayet13 kullanıcısına yanıt
    fikir için sagolasın hocam bu hafta karar vericem dediğin gibi ya m5a97 evo ya da msi 990fxa alıcam gibi duruyor.. overclock da hangisi iyi onu merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artemis23

fikir için sagolasın hocam bu hafta karar vericem dediğin gibi ya m5a97 evo ya da msi 990fxa alıcam gibi duruyor.. overclock da hangisi iyi onu merak ediyorum

Ne soylesek yalan acikcasi :) islemcinin takozluk durumunada bagli 990fxa daha iyi gibi duruyor ama evoda bu islerde hatri sayilidir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artemis23

arkadaşlar vatan imzamdaki anakartı iade aldı. sizce aynısını mı alayım yoksa o seviyede veya biraz üstü 200-250 lira civarı bana anakart önerir misiniz?

simdiden teşekkürler

Bu seviyede GD80 alman en mantıklısı. GD80; hem yongaseti olarak 970'den daha iyidir, hemde GD80 malzeme kalitesi ve oc potansiyeli yüksektir. Bugün ve yarın başın ağrımaz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.