Şimdi Ara

Fx 8350 problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar bu işlemciyi 5 Asus crosshair 5 formula kullaniyorum lakin son 6 ayda bazen 3 -5 defa aç kapa yaparak açılmaya başladı sürekli CPU arıza ışığı yanıyor şimdide tüm herşey çalışıyor fanlar kalvye ışıkları mouse ışıkları ama ne bios geliyor nede görüntü daha sonra 8350 yerine FX 8370 taktım herşey sorunsuz FX 6100 taktım sorunsuz çalışıyor 8350 yi 8370 i soktuğum sisteme anakartı gigabyte 970 pro gamer anakarta takıyorum o sistemde herşey çalışıyor ama görüntü yok işlemci galiba cortu çekti bazen 20 defa sokup takınca 8350 geliyor anlamadan bilgisi olan varmı
    Sistem
    Asus crosshair 5 formula 750 w PSU 26 GB DDR3 ram
    Diğer sistem gigabyte 979 pro gamer 700 w PSU 8 GB ra. DDR3 1600

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekmanci -- 1 Temmuz 2020; 15:4:54 >

• Hocam standartmı kullandınız yoksa oc yaparakmı kullandınız? Muhtemelen işlemciniz degrade oldu (elektron aşınması gibi birşey). Kaybedecek birşeyiniz yok, biraz fazla voltaj verin bakalım ne olacak.
  • Normal kullandim
  • Saglam oldugudnan emin odlugun kartla 8350 yi 1 2 denemen iyi olur.ama ne anakart nr cpu amsrafi yapma.amd nin render perfromansi disinda urettigi en cop mimari fx serisiydi.
  • İşlemci yüksek sıcaklıkta mı kullanıldı acaba? pinlerinde bozulma var gibi duruyor başka açıklaması da yok bazen çalışır bazen çalışmaz yani artık çok geç
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.