Şimdi Ara

FX X6 6300 AM3+ FAN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Iron Mask

140 TL fiyatıyla Cooler Master TPC-812 V2 ye bakın

http://www.vatanbilgisayar.com/tpc-812-v2-lga-775_1156_1155_1366_2011-am3_fm1_fm2-islemci-sogutucusu.html

Bir de Zalman CNPS11X PERFORMA diye bir model buldum vatanda fiyatı 140 TL.. Sanırım daha önce zalmanın daha sağlam
    malzeme kalitesinden söz etmiştiniz.

TPC-812 ile CNPS11X PERFORMA kıyaslanır mı? İkisi de 140 TL.

http://www.vatanbilgisayar.com/cnps11x-performa-lga775_1155_1156_1366_2011--am2_am2-_am3-islemci-sogutucu.html

• Zalman ın TPC-812 V2 ye rakip olabilecek modeli CNPS11X Extreme dir.
  • nodar kullanıcısına yanıt
    Şuan ki fiyatlar indirimsiz fiyatlar. Dikkatli olalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN^

Cumartesi indirimini bekliyorum, %30 indiği zaman patlatacam bir tane TPC 812
    indirimle ilgili birşey sorcam hocam hafta sonu fanımı gidip bende alıcam da bide şeyi merak ediyorum bütün ürünlerde indirim uygulanıyormu. Monitör alıcam bazı monitörlerin fiyatı düşerken bazıları sanki hiç düşmüyor gibi benmi yanılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: nodar

quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN^

Cumartesi indirimini bekliyorum, %30 indiği zaman patlatacam bir tane TPC 812

En iyisini yapmış olursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama işte vatandan çekiniyorum açıkcası, 5 ay önce bana ekran kartından çok çektirdi.... Bozuk çıkan ekran kartımı
    tam 40 günde değiştirdiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KgnGksnn

indirimle ilgili birşey sorcam hocam hafta sonu fanımı gidip bende alıcam da bide şeyi merak ediyorum bütün ürünlerde indirim uygulanıyormu. Monitör alıcam bazı monitörlerin fiyatı düşerken bazıları sanki hiç düşmüyor gibi benmi yanılıyorum

bilgisi olan yokmu arkadaslar
  • quote:

quote:

bilgisi olan yokmu arkadaslar

İnternet te kaç TL yazıyorsa mağazada da aynı fiyat oluyor hafta sonları
  • quote:

"Söz konusu vatansa gerisi teferruat "diyeceğim ama bu vatan başka vatan.. Beş sene öncesinin vatanı değil... Müşteriye saygısı kalmadı.. Ben hala %30
    indirimine inanamıyorum, eskiden düzenli olarak hafta sonları indirim yaparlardı ama şu an da vatan için kesin bir şey diyemem...

Vatan, teknosa,bimeks gibi ulusal çapta olan firmalar danışıklı döğüş yapıyorlar gibi geliyor bana... Standart olarak her ürüne indirim yapmıyorlar zaten.
    Aynen hocam monitör alıcam mesela takip ediyorum bazılarının fiyatı düşerken bazı monitörlerin fiyatı sanki düşmüyor gibi. Aynı kategori ama hepsine uygulanmıyor sanırım. Birde %30 indirim değilde hafta sonlar %25 lik bir indirim uyguladıklarını biliyorum krdsm
  • Vatan indirimi yalan oldu. 140 tl olan fan 1 lira artışla 141 tl olmuş.
    sitesi de okadar değişikki indirim varmı yokmu anlıyamıyosun arkadas iyice çirkinleştirdiler bu siteyi
  • quote:

sitesi de okadar değişikki indirim varmı yokmu anlıyamıyosun arkadas iyice çirkinleştirdiler bu siteyi

Artık TPC 812 ve muadili modellerde ciddi bir indirime gidileceğini sanmıyorum.Alternatifleri araştırmaya başladım bile..

Cooler Master RR-212X modeli gözden geçiriyorum 113 TL ama kararsızlık işte.. Olmaz olmaz tam alırsın, bir bakmışsın tpc 812 düşüşe geçmiş.
  • Xigmatek Red Scorpion tam bir fp ürünü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akagami.

Xigmatek Red Scorpion tam bir fp ürünü.

O model amd ye uyuyor muydu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nodar

quote:

O model amd ye uyuyor muydu?

Evet uyumlu.
  • quote:

Hocam yukarı da arkadaş 'Balder' için bile sesli çalışıyor ifadesi kullanmıştı... Kaldık ki Balder scorpion dan daha pahalı bir fan..

Aslında 110 TL ye kadar çıkabilirim veya biraz daha bekleyebilirim... Aslında beklemek derken kışı kastetmiyorum.Keşke havalar ısınmadan alsaymışım.
    Tpc-812 yi 98 tl den alan arkadaş herhalde havalar ısınmadan almıştır... Milletin eli mahkum diye fiyatları düşürmüyorlar.
    Fanın pahalı olmasıyla sesi arasında hiç bir bağlantı yok.Bunun en bariz ve bilinen örneği sıvı soğutma cooler master seidon 120v ile hyper 212x.120v daha pahalı ve iyi soğutuyor ama daha sesli.Red Scorpionda ses sorunu yok.
  • Peki, amd stok fana göre red scorpion da soğutma baya farkeder mi? Bu arada ayrıca kasa fanı almayı düşünüyorum kasanın üst
    tarafında kullanmak için.. Oradan nasılsa 1 -2 derece daha düşer diye tahmin ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.