<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by albts</i> <br />bende 2901 aldım 3dmark 2003 de
<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> bende en son 2100'e cıktım.bu kart gercekten bu kadar kötümü.
70/120 save yapmam rağmen bilgisayarı baştan başlatınca yukardaki hali alıyo.
burdan o/c yapma imkanım varmı peki.bide burda daha farklı yazıyo:
dostum bu hızlar ne ya?? xt de olsa bu kadar olamaz.. hayret çok ilginç.. bu msi in programındaki hızlar doğru ama rivatuner dekiler yanlış.. bence rivetuneri kaldır sisteminden saten artık nvidianın kendi ayarları içindede saat hızları özelliği çıkmıştır ordanda yapabilirsin.. msi yın programını hiç kullanmadım bilsem sölerdim ama onu hiç kullanmadım. icq yada msn den görüşelim bir ara.. grsrz
Fashist, D.O.T'u açtığın içinde Riva Tuner'da görünen değerler hatalı çıkıyor. Ya Riva Tuner'la yap, yada MSI Clock'tan yap. Ama aynı şekilde ben de MSI Clock'tan yükselttiğimde yeniden başlatınca eski haline geliyordu. Artık Riva Tuner kullanıyorum, yeniden başlatsam da yaptığım ayarlar bozulmuyor. Bende o kartın 128MB'lığı var. Asıl hızı 235/400 dür. XT modelini epey kırpmışlar. Bi daha normalini veya ultrasını alıcam ekran kartının. Bu arada benim kartta 4 bellek var. AIDA32'de 128bit diyor (kutuda da öyle yazıyor. adamlar kutuya yalan mı yazacak), Riva'da 64bit diyor. Ya bu rivayı açınca sizde "64bit AGP NV31 (A1) with 128MB DDR memory" mi yazıyor. Burda yazan şey sanki belleğin 64 bit olduğunu değil de AGP yuvasının 64 bit olduğunu söylüyor. İlginç.. Başkalarında 128 bit mi diyor burda?
abi ben bendede geforce fx 5600 xt 256 mb (128 bit) stabil olarak Core 345 Ram 593 de çalışıo yukarıya çıkamıo insanlar 650 ye dayıyo bendede sorun var
default olarak 235 400 dü :)
hala bi cevap bulamadım.arastırmalar sürüyo,bir kaç yabancı forum sitesindede düşk sonuclar almış bu kart.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by oneex</i> <br />Fashist, D.O.T'u açtığın içinde Riva Tuner'da görünen değerler hatalı çıkıyor. Ya Riva Tuner'la yap, yada MSI Clock'tan yap. Ama aynı şekilde ben de MSI Clock'tan yükselttiğimde yeniden başlatınca eski haline geliyordu. Artık Riva Tuner kullanıyorum, yeniden başlatsam da yaptığım ayarlar bozulmuyor. Bende o kartın 128MB'lığı var. Asıl hızı 235/400 dür. XT modelini epey kırpmışlar. Bi daha normalini veya ultrasını alıcam ekran kartının. Bu arada benim kartta 4 bellek var. AIDA32'de 128bit diyor (kutuda da öyle yazıyor. adamlar kutuya yalan mı yazacak), Riva'da 64bit diyor. Ya bu rivayı açınca sizde "64bit AGP NV31 (A1) with 128MB DDR memory" mi yazıyor. Burda yazan şey sanki belleğin 64 bit olduğunu değil de AGP yuvasının 64 bit olduğunu söylüyor. İlginç.. Başkalarında 128 bit mi diyor burda? <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
agp yuvasının 64 bit olması gibi bi durum yok.. saçma yani.. o kartın belleğinin 64 olması anlamında. yoksa 256 bitlik kartları bu yuvalarda kullanmanın bir anlamı yoktur zaten. riva doğrusunu söylüyor
Arkadaşım:1.Riva Tuner ın son sürümünü yükle 2.56.72 forceware driver ı yükle 52.14 le olmaz[frndsp]
ikisini de Google dan arayabilirsin
bende de 5600 var o kadar o/c yapmama rağmen default ile o/c hali arasında 2001 se de 250 puan oynuyor bende anlamadım acaba sürücüler de mi birşey var?? en son nvidia sürücüsü yüklü
en son sürüm hepsinden kötü ben daha eskilerde daha yüksek aldım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme