Şimdi Ara

fx6100 için işlemci soğutucu lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    amd fx 6100 işlemci

termaltake 600w psu kasahttp://www.vatanbilgisayar.com/Bilgisayar%20Kasas%C4%B1/thermaltake-vl86021w2e-v3-600w-midt-atx-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=47674

gigabyte 990xa ud3 anakart

sapphire hd6850 ekran kartı kullanıyorum

geçenlerde stok işlemci fanını temizlemek için çıkardım fakat geri taktığımda daha sesli ve sıcaklığa pek etkisi kalmadığını farkettim benim sizden ricam bana bu konfigürasyona uygun

vatan bilgisayardan alabileceğim fiyatı abartı olmayacak bir işlemci soğutucu

termaltake contac30 u düşünüyorum ama kasaya sığmayabilir diye korkuyorum

bide am3+ anakarta am3 soğutucu olur mu ?

NOT: vatan bilgisayardan genel bi alışveriş yapıcam onuda başka yerlerden koşturmak istemiyorum kısaca alacaklarım 3d monitör , 2 adet kasa fanı alt ve ön için, fan kontrol ,webcam falan // ayrıca uzun zamandır yaptığım alışverişlerde beni hiç yüzüstü bırakmadılar o nedenle vatan harici yerlere pek güvenmiyorum

• onca kişi bakmış bi tane bile cevap yok mu arkadaşlar bugün alışverişe gidicem yardımcı olun lütfen
  • aynı sistem :) kasamız aynı ekran kartım xfx hd6850 256 bit fx 6100 işlemci ve asus m5a97 anakartım var.Dostum ben de sıkıntı çekiyordum gitti kasanın altına bi kasa fanı taktırdım hyper 212 evo soğutucu taktırdım yükte 48 oluyor işlemci boşta 40 38 falan ama kasamın arkasındaki led mavi fan var ya o çalışmıyor oda çalışsa sen düşün akşam kasayı götürüp tertemiz bi elden geçirteceğim
  • emin olmamakla birlikte psu nun yetmediğini düşünüyorum fan kontrol alıp fanları bağlarsan belki çözüm olur ama emin değilim onu söyliyim tekrardan
  • şuan sıcaklık boşta 39 derece yükte 48 oluyor normal değerler soğutucu güzel çalışıyor diğer fanlarda çalıştı tek sıkıntı alt fan sıcak mı üflüyor anlamadım ekran kartım 4 derece arttı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi İşlemci Soğutucu?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.