Şimdi Ara

Fx6100 overclock sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hızı 0.1 bile arttirsam stabilize sorunu oluyor,
    3.8ghz voltajsiz yaptım ama oyunlarda vs 5 dk sonra aniden dönüyor ve reset atmak zorunda kaliyorum
    Zaten 4.0 hic Yapamıyorsun masaüstünde Gezerken bile aniden dona kalıyor reset atmak zorunda kalıyorum ve açılışta mavi ekran hatası oluyor
    Millet 4.2 yaptığını yazmış ben hiç yapamiyorum acaba hata nerede ve ne yapmalıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Maalesef her işlemciye oc yapılamıyor, her ne kadar çarpan kiliti açık olsa bile. Sizdeki fx6100 le bir başkasının aldıgı fx6100 ün oc performansları aynı olacak diye bir şey yok. Tamamen şans meselesi ben fx4100 5.0 ghz ye kadar oclayabilirken , bir başkası 4.0 ghz yapamıyor. Yapacak hiç bir şey yok.
  • yskahraman kullanıcısına yanıt
    Galiba sorun anakartta neyse,

Peki oc yaptık diyelim sürekli oclu hizdami çalışacak bunun dinlenme haline karışmak istemiyorum sadece oyunlarda oclu hızı kullanmasını istiyuorum

• quote:

Orijinalden alıntı: EO2527

Galiba sorun anakartta neyse,

Peki oc yaptık diyelim sürekli oclu hizdami çalışacak bunun dinlenme haline karışmak istemiyorum sadece oyunlarda oclu hızı kullanmasını istiyuorum

eğer biostan akıllı saat hızı uygulamasını kapatmadıysanız alt ve üst değerler o.c li halde çalışacak

örneğin o.c siz alt değer 2500 üst değer 3.6ghz ise

o.c li alt değer 2800 üst değer 4 ghz olur.
  • Knisath kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle oluyor işte Gel gorki stabil olmuyor

• Stok soğutucu mu kullanıyorsunuz?. Gerçi 4 ghz çok yüksek değil ama sıcaklıkları coretemp ile kontrol edin.
    Donmasının sebebi az voltaj vermeniz mavi ekran hatasının sebebi de az voltaj olabilir.

Yada biosta yanlış ayarlarla overclcok yapıyorsunuz.
  • Psu kaç watt hocam
  • selamninja S kullanıcısına yanıt
    500 hocam
    Prime95 testini başlatır baslatmaz dönüyor
    Diğer testlerdede oyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatikanli Mumin -- 6 Mayıs 2016; 11:59:07 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.