Şimdi Ara

Fx6300 - r9 280X darboğaz olurmu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yapar veya yapmaz demek doğru değil. Oyuna göre çok değişkendir. Aç bakalm bir dying light o sistemle ultra da nasıl da darboğazlıyo :D
  • Bf4 gibi optimizasyonu iyi çok çekiirdek kullanan oyunlarda darboğaz olmaz ama LoL gibi wot gibi tek çekirdek destekleyen özürlü oyunlarda darboğaz yaşarsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • myalperen kullanıcısına yanıt
    bro LOL de darboğaz olurmu yav LOL e girerken gpu yu %80 çalışmaya falan ayarlasam sıkıntı olurmu ? aktif olarak lol oynuyorymda
  • Darboğaz olur da bu senin oynayamayacağın anlamına gelmez, sadece ekran kartının tam gücünü kullanamazsın örneğin ekran kartın tam güçte LoL'da 500fps veriyorsa darboğazda 300fps verir. LoL gibi oyunlar için tek çekirdek performansı yüksek olan intel işlemciler daha iyi ama sıkıntı yaşamazsın merak etme.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • myalperen kullanıcısına yanıt
    şuan 20de oynuyorum :D 300 e razıyım
  • R9 280 e kadar darboğaz yapmaz rahatça kullanabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hozeis. kullanıcısına yanıt
    her türlü darboğaz yapar kastıra kastıra oyun oynatmaz i3 4170 çöp işlemcilerden...
    Hocam parçalarını nerden alıyorsunuz?Mahsuru yoksa söyleyebilir misiniz?
  • 2. el olarak sanalpazardan düşünüyorum
  • 280X çok büyük sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    6300 ile r9 280x kullanıyorum,gta v oynarken darboğaz'ı nasıl hissettim anlatamam,ekran kartı kullanımı %70 lerde sürünüyordu
    4.3 ghz'e işlemciyi overclock yapmak zorunda kaldım,anca o şekilde %95 lere felan geldi ekran kartı kullanımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skörtıl_Nimo -- 29 Haziran 2015; 20:32:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: garez-zork

her türlü darboğaz yapar kastıra kastıra oyun oynatmaz i3 4170 çöp işlemcilerden...

Çöp mü? Gtx 580 ile 4160 coşuyor.4 çekirdek performansında çalışır kendileri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 2 Temmuz 2015; 1:15:45 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.