Şimdi Ara

FX6300 YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fx 6300 stok soğutucusu sanırsam fazla ses çıkartıyormuş.Bende Akasa venom pico var sizce hangisi ni kullanmalıyım ?

• Fx 6300 ü yeni aldım.Denemek için stok fanını taktım fazla ses çıkarmıyor ve kasanın içinde hava dolaşımı rahatsa stok fanla bile soğuyor.AC4 oynarken en fazla 45° stok fanla fakat adettendir stok fan kullanmıyorum.Cooler Master Hyper 212 EVO yu öneririm yanında
  • Thermaltake v1 olurmu bu islemciye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adettendir hakikaten bende 8120 icin evo aldim

• Ses olayı ısınma durumunda fan devrinde artıştan kaynaklanıyordur. Şikayette bulunanlar fanları temizleyip yağlasınlar.

• Akasa venom pico mu kullanayım stok fanmı ?
     FX6300 YARDIM
  • quote:

Orijinalden alıntı: .AKILLI ADAM

Akasa venom pico mu kullanayım stok fanmı ?
     FX6300 YARDIM

pico kullanmanız daha iyi olur. zaten amd ile uyumlu imiş. hiçbir sorunda olmaz. hem fan'ı sessiz ise. sorunda olmaz zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ryzen 5 5600X overclock yardım.
    2 yıl önce açıldı
    Ryzen 5600 Overclock yardım!
    2 yıl önce açıldı
    4690k Overclock Yardım
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: .AKILLI ADAM

Akasa venom pico mu kullanayım stok fanmı ?
     FX6300 YARDIM

Stok fanı kırmızı bende olan yukarda yazdım ordaki soğutucu işini görür keşke anakartı asus alaydın
  • Anlaştık o zaman :) Fakat sevmediğim kısmı fan yukarıya doğru bakacak yani kasanın tavan kısmına üfleyecek nasıl düzeltebilirim ?
  • Anakart alırken vatan bilgisayar ile meşhur sorun yaşadım klasik artık vatan bilgisayar ile sorun yaşamak.Mecbur gigabyte aldım
  • .AKILLI ADAM kullanıcısına yanıt
    Aynısını yaşadım kasama uymuyodu yeni aldığım anakart kafasına göre anakart atadım ben siz onu alın dediği gibi biraz ezip gerekli herşeyi alıp o anakartı alıyorum vatan çalışanlarının çoğu hiç bir şeyden anlamayan insnalar
  • Tabiki harici sogutucu kullan bunu soran ilk kişi olarak tarihe geçtin
  • Benim olay, Telefon ile aradım varmı bu ürün diye. 1 tane kalmış dedi. konuştuk işte fiyat dedi ilkten 190 TL tamam dedim alacağım.Gittim 1 saat geçmeden,Merhaba ben bu anakartı alacaktım işte konuşmalar işlemci tavsiyesi vs vs. fiyata geldik sen beni telefonda aramıştın dedi evet aradım verdim adama 190 TL.Adam eksik dedi siz telefonda 190 TL dememişmiydiniz ? evet ama farklı bir ürün için 190 TL dedim.Kaldım orada o kadar kişi içerisinde.İlkten yarım saat düşündüm ne yapsam derken adam geldi sana bir tane anakart buldum dedi o da gigabyte 780t-d3l anakartıydı.Aldım mecburen ne yapayım :D
  • .AKILLI ADAM kullanıcısına yanıt
    Ben alcağım parçaları genelde araştırırım neyle iyi gider felan öneririm iyi oluyor.
  • Malesef direk zönk diye aldım nasıl bir hata yaptım bilmiyorum ama artık sorun yok fx 6300 alıp bitireceğim sistemi :D
  •  FX6300 YARDIM
    Stok fan bu senin yukarda gösterdiğinden daha iyidir şimdilik istediğin oyunuda stok fanla da oynayabilirsin ac4 oynarken maks stok fanla 45 i gördüm ama sen bilirsin picayı daha iyi görenler var
  • İkisini de deneyeceğim ama pico kullanacağım gibi geliyor :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.