Şimdi Ara

fx8320 / gtx 760 darboğaz (MMORG/MULTIPLAYER/TEKLİ ÇEKİRDEK PERFORMANSI)[ÇÖZÜLDÜ] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
3
Favori
3.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ses olayı girerse olay değişir. Öyle demeyin eskiden Knight'ta Nova efektleri görmek için efektleri açtığımızda 2 saniyede atılan skill 10 saniyede atılırdı
  • performans testlerim devam ediyor arkadaşlar. işlemci şuan 4.5GHZ strest testi max sıcaklık değeri 61. diabloda en iyi performansı(kötünün iyisi) core 2 core 4 ve core 6 olarak 3 çekirdeği kullanarak aldım. tabi gpu kullanımı %55 i geçmedi ne yazıkki. o yüzden kötünün iyisi diyorum. fakat core0 %100 de tıkanıyorken, core2 core4 core6 da tıkanma olmuyor.
    (değerler, işlemcinin en çok zorlandığı kalabalık/yoğun karelerden baz alınarak belirlenmiştir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shagunz -- 14 Mayıs 2014; 0:09:58 >
  • yine çoğu intel ve amd kullanıcısı konuya duygusal yaklaşmış.artık kabul edilmesi gereken gerçekler var. amd işlemcilerin özellikle mmorpg tarzında intelin gerisinde kaldığı.bunu söylemek amdyi kötülemek değil. yada en iyi f/p işlemcisininde 6300 olduğunu söylemekte fanboyluk değil.konuyu açan arkadaşın haklı olduğu yer şurası:"fan boyların gazına geldik". özellikle multiplayer oyunlar oynayan birisine fx-8320 tavsiye etmek bence de fanboyluktur.piyasada çok çekirdeğe destek veren bir mmorpg yok.ama fx-8320 ve gtx 760 ikilisi single playerda bana göre parasının hakkını sonuna kadar veriyor.hemde oc olmadan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: geri vites
    ama fx-8320 ve gtx 760 ikilisi single playerda bana göre parasının hakkını sonuna kadar veriyor.hemde oc olmadan.

+1
  • bugün vatan mağazasına şöyle bir geçerken uğradım intel sistem alacağımdan falan bahsettim. görevli arkadaş 16 gündür kullandığım ud3p anakart ve fx8320 işlemciyi iade almayı teklif etti. önce şaka yapıyor falan sandım, nasıl yani 16 gündür kullandığım hatta 4.5 ghz e overclocklayıp ebesinin nikahına kadar zorladığım işlemciyi nasıl geri alıcaksın falan filan derken 1 saat içinde götürdüm ve iade aldı. 660 lira tutarında iade çeki verdi. bende hemen reyona geçip i5 4670k + ASUS Z87-PLUS aldım.
    diabloyu yeni bir teste tabi tuttum(4GHZ OC) 4 çekirdeğinde orantılı bir şekilde kullanıp en yoğun karelerde dahi ani fps düşüşleri yaşatmadı. ardından bf3 testi yaptım, ondaki ise sonuç fx8320 4.5ghz ile hemen hemen aynı. fx8320 de 80 den bi anda 45 e kadar düşüş oluyordu. fakat 4670k da 70-75 civarı. sonuç olarak mmorg oyunları oynayan arkadaşlar kesinlikle intelden şaşmasınlar. herkese keyifli oyunlar, esen kalın
    http://i.hizliresim.com/8nY7za.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shagunz -- 16 Mayıs 2014; 23:33:39 >

• shagunz kullanıcısına yanıt
    ee gpu %56 sizin değiminizle darboğaz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panmordeczka -- 16 Mayıs 2014; 23:32:41 >
  • Sadece bugünün guncellemesini okudum.AMD single core performansını artırmalı...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • intelde sorun yok ? sonuç net olarak cpu performansı. darboğaz tartışılır. bu arada fps 15 e düştüğünde gpu kullanımı 25 e düşüyordu fx8320 de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shagunz -- 16 Mayıs 2014; 23:35:52 >
    Hevesinizi kırmak istemem ama Z97 GAMING 5 alsanız daha iyi olurmuş.

Bu arada dediğin gibi mmorpg oyunlarda Intel almak şart.
  • z97 serisi almayı düşündüm fakat uzun süre işlemcimi değiştireceğimi düşünmüyorum. akabinde z87 plus ile z97 gaming 5 in aynı fiyat olması kalite olarak çok düşündürücü bi unsur. üstelik anakartın en çok arıza yapma olasılığı olan oem parçası olarak düşününce asusun 3 yıllık garantisini es geçmek biraz düşüncesizlik olurdu. henüz çıkmamış broadwell işlemciler için piyasaya sürülen z97 serisinin fiyatlarının ve stabilitesinin oturması beklenmeli benim kanaatimce.
  • bu arada eklemeden edemeyeceğim, %55 gpu kullanımında fx8320 ile alınan 55fps nerdeee, 4670k ile alınan 106 fps nerde
    Etraftaki olaylara göre değişir o fps
  • hehehe. artık şu durumda fanboyluğun alemi yok dostum, rica ediyorum :)
    hehehe
  • yav hee güzel kardeşim he
    Paranızı saçmaya devam edin
    Sizin seviyenize düşmek için oturup 100 lük rakı bitirmek lazım kendi halinize bırakıyorum
  • O deil vatan nasıl aldı o işlemciyi ve anakartı orada kaldım ben Bu darboğaz olayı olabilir bende mantıken eski amd işlemcimde böyle sıkıntılar çekerdim fakat aynı durum deil benimkisi ney bu 8320 ney arada dağlar var yani kısacası iyi yapmışsınız fakat anakartı yeni nesil z97 almanızda fayda vardı.
  • bi 15 gün sonra da bunu iade yapar z97 alırız olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shagunz -- 17 Mayıs 2014; 2:00:51 >
    Oda güzel bize taktik vermiş olursun deıstırdıgınde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.