Şimdi Ara

Fx8320 / gtx 760 sistemi yorumlarmısınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu psu yeterlimi sizce birde %30 indirimli fiyatı sitedeki fiyatmı teşekkürler .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gia Milinovich -- 19 Nisan 2014; 13:55:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jussie

bu psu yeterlimi sizce birde %30 indirimli fiyatı sitedeki fiyatmı teşekkürler .

gerçek 600 ve 750 watt alınız
  • slymnzey kullanıcısına yanıt
    Bu psu isini gorecktir cok iyi psudr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sistem güzel ve mantıklı olmuş beğendim

güç kaynağı yeter rahat ol ama ilerde upgrade için değiştirmen gerekir
  • @
    bjk__murat
    teşekkürler hevesle topladım ucu ucuna bu fiyata ama demin telefonla vatanı aradım internete özel ürünlerle magazadakiler 20 30 tl oynuyo nerdeyse bütün ürünler moralimi bozdu ne yapmalıyım sizce netten alsam ürünleri ayrı ayrımı kargoluyorlar ve kargo ne kadar olur sizce ve net güvenilirmi .
  • Gidip elinle almanı tavsiye ederim kutularına baka baka gel eve :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @sepkov baktımda sadece işlemci internete özel yazıyor telefonda 420 dedi magaza fiyatı onu netten alıcaz artık ozaman geri kalanını gidip dedigin gibi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

sistem güzel ve mantıklı olmuş beğendim

güç kaynağı yeter rahat ol ama ilerde upgrade için değiştirmen gerekir

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gia Milinovich

@
    bjk__murat
    teşekkürler hevesle topladım ucu ucuna bu fiyata ama demin telefonla vatanı aradım internete özel ürünlerle magazadakiler 20 30 tl oynuyo nerdeyse bütün ürünler moralimi bozdu ne yapmalıyım sizce netten alsam ürünleri ayrı ayrımı kargoluyorlar ve kargo ne kadar olur sizce ve net güvenilirmi .
    quote:

Orijinalden alinti: Jussie

@
    bjk__murat
    tesekkürler hevesle topladim ucu ucuna bu fiyata ama demin telefonla vatani aradim internete özel ürünlerle magazadakiler 20 30 tl oynuyo nerdeyse bütün ürünler moralimi bozdu ne yapmaliyim sizce netten alsam ürünleri ayri ayrimi kargoluyorlar ve kargo ne kadar olur sizce ve net güvenilirmi .

yok ya tra? yapyyor git orada toplattyr ama fark çykarsada zorla kendini ver yapacak bir?ey yok her gün bilgisayar almyyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Jussie

bu psu yeterlimi sizce birde %30 indirimli fiyatı sitedeki fiyatmı teşekkürler .

psu yeterli sistem gayet güzel.
  • @bjk__murat sana yazdyktan sonra ürünlere baktym birindeymi? ya internete özel oda i?lemci onuda netten alyrym herkese cevaplary için te?ekkürler .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.