Şimdi Ara

FX8320 İçin Anakart (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 4670 ve 4690 desen ıcım yanmıcak gelmisin 4460 diyorsun git testlere bak gorursun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Propertij2931

4670 ve 4690 desen ıcım yanmıcak gelmisin 4460 diyorsun git testlere bak gorursun :)

o zmn geçmiş olsun yapacak birşey yok
    Sen fx 8350 yi 4.7 ghz yapsan bile 4460 geçemezsin
    https://www.youtube.com/watch?v=lSQRGVU6glc
    https://www.youtube.com/watch?v=yBq4D-zgTCU

• Bro sen ikinci videonun devamini izlemedinmi alaymi eediyon.d ilk videoda sen kendin oyle bi durum olacagina inaniyormusun taraf tutan videoyu bulup getirmis su videoya bak CpuTv nin yayinladigi video
    http://youtu.be/34j8gKtJE2U

bana 4670 i 4690 i falan metle lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu saatten sonra sıfır amd işlemci anakart alınmaz i5 ve h81 veya h97/z97 anakart almanız daha iyi olur

• quote:

Bro sen ikinci videonun devamini izlemedinmi alaymi eediyon.d ilk videoda sen kendin oyle bi durum olacagina inaniyormusun taraf tutan videoyu bulup getirmis su videoya bak CpuTv nin yayinladigi video
    http://youtu.be/34j8gKtJE2U

bana 4670 i 4690 i falan metle lütfen

Ben diyorumki fx 8350 yi 5 ghz bile yapsan i5 4460 i oyunlarda gecemezsin sen bana iki islemciyi render performansinda karsilastiran seyler getiriyosun ne alaka oyun performansi farkli sey render farkli sey biraz arastir derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TonyStank -- 8 Şubat 2015; 20:21:14 >

• Ne renderi kardesim renderle ilgili kelime yok orda :) iyi bak performance benchmark performanca - signal core performance anlamına istersen bak googleden.d

• up
  • quote:

Ne renderi kardesim renderle ilgili kelime yok orda :) iyi bak performance benchmark performanca - signal core performance anlamına istersen bak googleden.d

Fx 8350 nin i5 4460 ı gectigi bir tane bile oyun sahnesi gösteremezsin

• ıp
  • quote:

Orijinalden alıntı: atof

msı 970 gaming ve 8320 aldım oc yaptım şuan için sıkıntı yok yorumlarınız için teşekkür ederim(üstte intel diyen arkadaş intel fanı gibi her konuda intel şöyle böyle diyip duruyor aldırış etmiyorum )

usta 8320 ve 970li sistem almayı düşünüyorum düşüncelerin ve tecrübelerin ne acaba ? bu arada cooler master hyper 212 evo alıcaktım ancak senin sıvı soğutma linkini gördüm ve kafam biraz karıştı hangisini önerirsin ? anakart ve işlemci soğutucusu aklımda soru işareti vardı senin konu tam cuk diye oturdu ancak ne yapmam gerek bilmiyorum bütçeyi biraz aştık..bi şekil alırım ancak memnun kalmamaktan korkuyorum :(

ek olarak ekran kartı Sapphire R9 280 DUAL-X

• ollicanolli O kullanıcısına yanıt
    hocam sıvı soğutmayı cuma günü alıcam şuan 4.0 ghz kendi fanı ile kullanıyorum sıvı soğutmayı alınca asıl performansını görücem.Sistemi formatlıyıp(daha formatlamadım) far cry 4(yeni nesil oyun olduğu için) denicem o zaman tam olarak sana birşey söylüyebilirim (cuma gün akşamı yani)

stok fanla 4.0 çıkıyor sıkıntı yok ses var tek sıkıntı o.(zaten 4.0 çıkartamayanı dövüyolar)
    yukardakiler fx8320 içindi

anakarta gelince daha önce hiç gaming kart almadım.ama bu kartın kutusundan tut içinden çıkanlara kadar herşey muhteşemdi "tabi amatör gözüyle"
    malzeme kalitesi anakartın kutu içeriği felan laf eden kafasında problem vardır.
    anakartın ses chipseti ve killer netti için şunları söyleyebilrim ses muhteşem baya fark etti killer ethernet için fark görmedim açıkçası okadar pro değilim yani fark varsada ben anlamadım

sıvı soğutma için şunu söyliyebilirim zaten soğutucuya 120 tl gibi bir mevla ödücektim dedim 60-70 daha vereyim sıvı olsun ileriye dönük bir faydasını görürüm diye düşümdüm açıkcası olay bundan ibaret

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atof -- 10 Şubat 2015; 2:04:55 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.