Şimdi Ara

FX8320 OVERCLOCKTAN ANLAYAN BİRİSİ LAZIM PROBLEMİ ÇÖZERSEK DİLESİN NE DİLERSE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hayir kartta artifact veya throotle gibi bir sorun vardir bios modlanmistir hizi asagi cekilmistir diyecegim ama karti denedim yazmissin

Bu olay olurken gpu cpu kullanimlari nasil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    55 57 derece civarı oluyor ya denedim denemesem tamam dicem bilmiyorum tam olarak karttada problem oldugunu sanmıyorum
  • Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    ama işlemcinin çekirdekleri sistem boştayken 61 62 derece gibi degerlerde gidiyor
  • nbacıshaquılle kullanıcısına yanıt
    Benim islemci FX-8350 Win10'da Denedim Asiri Stabil Calisiyor islemci Performansi'ni Hisettirmeye Basladi Diyebilirim .

• Bu islemci'nin Tek izlegi Cok Kotu Olsa Bile LOL'u Her Turlu Oynatir.

• Sicaklik sormadim sanirim karistiriyorsun yuzde olarak kullanim durumunu soruyorum playclaw veya afterburner ile oyundan 1-2 ss alirsan konu daha detayli olur

Ek olarak Ekran karti 1 ci slota takili degilmi ve biosda x16 olarak ayarli

Ve onemli bir ayrinti bu durumlarda Son surucuyu kurmayacaksin eski kartlara cok adil davranilmaz arastir sirayla eskileri gozden gecir en uygunu bulursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 24 Kasım 2015; 17:51:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LiveForSpeed

Gtx 680 milletin ayila bayila 700 kusur lira para verdigi gtx 960 a denk bir kart belki de daha iyi. Sorun muhtemelen yazilimsal, coin virusu de bulasmis olabilir

Yok artik

• quote:

Orijinalden alıntı: 16asd208

quote:

Orijinalden alıntı: LiveForSpeed

Gtx 680 milletin ayila bayila 700 kusur lira para verdigi gtx 960 a denk bir kart belki de daha iyi. Sorun muhtemelen yazilimsal, coin virusu de bulasmis olabilir

Yok artik

680 ile 770 gpusu aynı gpu.680-770 960 saf güç olarak daha güçlü 353.06 driverinden sonra bu kartların ipini çekti nvidia
  • quote:

Orijinalden alıntı: bybora50

Kartı başka bilgisayarda kullanınca 450+ fps veriyor

başka makinedeki sürücü ile sizin sistemdeki sürücü aynı değil mi?kartınızda sorun yok sistem kartı beğenmemiş.eski kartınız daha yavaş olmasına rağmen sorun yapmamış.sistem kartın nesini beğenemedi acaba?bu tip sorunlar anakarttan da olur işlemci anakartı değiştirirsiniz intel anakart işlemci takarsınız sorun çözülür bak işlemcidenmiş dersiniz halbuki değil anakarttan.overclock yaptıracak adam bulduysanız son çare deneyin bios ayarlarını da kurcalayın x4 x8 mi çalışıyor slot bakın gpu-z cpu-z gibi programlardan.ben sizinkinden daha garip bir sorun gördüğüm için tuhafıma gitmiyor.olacağı varmış ama anakart işlemci değiştirmek yerine kartı amd yapabilirsiniz bir şekilde sistem amd kabul ediyor anladığım.notebook alırım demişsiniz gtx970m olanlar güzel ama baya tuzlu.uzun süre gitmesi açısından ama oynadığım oyunlar için o kadarına gerek yok derseniz hesaplı bir notebook alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Edward Teach -- 24 Kasım 2015; 18:05:31 >

• Sen ne saniyodun

• adam gibi konuş koçum
  • LiveForSpeed kullanıcısına yanıt
    Sakin olun lütfen gerek yok böyle şeylere
  • MSI 970A GAMING üzerinde FX 8300 kullanıyorum. Stabil 8 çekirdek birden 4.2 Ghz çalışıyor.

Ekran kartım R7 250 1GB DDR5

CS:GO'da Low ayarda 200 FPS , Ultra ayarda 100 FPS altında daha hiç görmedim.

Onun haricinde render alıyorum hiçbir sıkıntı olmuyor bence taş gibi işlemci.
  • Aynı işlemciyi kullanıyorum. Oc konusunda yardımcı olabilirim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.