Merhaba arkadaşlar. birçok 8320 sahibinin çektiği gibi bende stok fan ses sıkıntısı çekiyorum. kasanın iç hacmi yetmediğinden de her fanı alıp kullanamıyorum. sizden ricam bana maks. 300 liraya ( ne kadar ucuz o kadar iyi aslında) bi soğutucu önermeniz. özellikle sessiz olsun ve kasaya sığsın.
soğutucu ararken cm hyper t4 e rastladım kasaya uygun fiyatıda iyi sizce nasıl, özellikle ses konusunda?
ses konusunda ciddi (çok ciddi) bir fark yaratıcaksa eğer sıvı soğutmada düşünebilirim.
Bi yardım edeydi birileri?
CM Hyper T4 sessizdir ancak Amd sistemde arka egzoz fana bakacak şekilde takılamıyor Sadece kasanın yukarsına bakacak şekilde takılabiliyor Bu sorun değilse alabilirsin.
Arka egzoz fana dönük olsun dersen, şu üç modele bakmalısın :
XIGMATEK GAIA SD1283 sanırım kasaya sığmıyor zaten 159(h) diyor en fazla 155(h) olması lazım eğer hangi ölçünün hangisi olduğunu karıştırmıyosam diğer ikiside uygun görünüyor fiyat olarakta canımı sıkmicaklar. bu durumda hangisi daha iyidir sizce, zaten fazla alternatifim yok kafama yatan ilk soğutucuyu alıcam
Önerilere açığım arkadaşlar, yazın ailemle olacağım için soğutucunun gerçekten sessiz olması çok önemli, kimseyi rahatsız etmek istemem haydi bi yardım edin, sıvı soğutma hava soğutma ne olursa artık?
Üreticinin sayfasını ben de gördüm Cooler Master bilerek soğutucu üzerinde bol miktarda, en az 2-3 cm pay bırakarak o ölçüyü veriyor Daha önce forumda 159 mm yükseklikte başka soğutucuları o kasaya rahatlıkla sığdıranlar oldu Ancak Xigmatek kesin olmasın diyorsanız Thermaltake NIC F3 ü alın. Gerçekten çok sessizdir.
Iron Mask
kullanıcısına yanıt
Thermaltake alıcam heralde, çok kafa karıştırmaya gerek yok sanırım teşekkür ederim verdiğin cevaplar için.
Rica ederim, Hayırlı olsun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme