Şimdi Ara

Fyrad Arkadaşımız güvenilirmidir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    tamam hadi sen işine bak bişey demedik

bak dalgana dalgan büyüsün

(HORT un ne oldugunu ögrendigin zaman konuşuruz)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ISchWeppeSI

dostum derken ne zaman dost olduk?
    tamam hadi sen işine bak bişey demedik

bak dalgana dalgan büyüsün

(HORT un ne oldugunu ögrendigin zaman konuşuruz)

Bak, hortun ne demek olduğunu senden iyi biliyorum hatta çoğu şeyi senden iyi biliyorumdur... Bu sözlerinden belli, senin sokakta arkadaşlarına laf koyduğunu sandığın cümleleri ben 10 sene önce yapıyordum... Gereksiz insanlar basmış burayı okul kapanınca ne yapıcaz bilmiyorum. Sen bu saatte ne yapıyosun? Sınavın yokmu senin sene sonunda? Neden senin gibi veletlerle muhatap oluyorsam artık, kendime inanmamaya başladım...
  • bu kadar emin konuşma ...!
    çocuk olmasan konuya böle saçma sapan bi şekilde giriş yapmazdın...
    neyse fazla kaale aldık cevap vermek bile hata idi

ahh ahh hep benim suçum çoluk çocuga cevap yazarsan kendilerini bişey sanıyorlar

uyku sersemligi saçmalıyosun bişeyler sen devam et daha fazla kaale almayacagım
  • quote:

bu kadar emin konuşma ...!

ahh ahh hep benim suçum çoluk çocuga cevap yazarsan kendilerini bişey sanıyorlar

Benim sana söylediklerimi gelip bana yazma lütfen... Neyse naş.
  • quote:

kardeşim...bir kendine bak be.. sen daha 1yıllık bile bu formda üye değilsin ve... Senı tanıdım tanıyalı hemen hemen herkesle aranda bir sorun var ... bu işin sonu kötüye gidiyor ... ayağını denk al...

Edit:Yazım Hatası...!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lustfullasas -- 29 Mayıs 2009; 11:59:10 >
  • vay cafe arkadaşlarını topladı bizimkisi yine
    çoluk çocuk ecük cücük hepsi burda olur
    bu arada çok korktum o ne tehditti öyle vadiyi fazla kaçırdın herhalde hehe

işine bak işin yoksada seni avutacak kişi ben degilim hadi KUM a

Katılım zamanı: 8 Temmuz 2008; seninde bi sene olmamış buna ne diyeceksin sen 1 sene degil 11 senelik üye olsan ne çocuk her zaman çocuk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 911PorscheCarrera -- 29 Mayıs 2009; 12:01:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lustfullasas

quote:

kardeşim...bir kendine bak be.. sen daha 1yıllık bile bu formda üye değilsin ve... Senı tanıdım tanıyalı hemen hemen herkesle aranda bir sorun var ... bu işin sonu kötüye gidiyor ... ayağını denk al...

Edit:Yazım Hatası...!

Kimsin de Kimi tehdit ediyorsun sen arkadaşım burası bir forum ve isteyen istediğini söyle hıı bu arada foruma kayıt tarihi eski olan forumda babadır söz sahibidir diye birşey yok herkez eşit ve konuşma hakkı var

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.