Şimdi Ara

FZ 340 1099 € YA DÜŞMÜŞ..FİYAT ÇOK İYİ .ALINIRMI?..CİHAZLA İLGİLİ YORUMLARINIZ LÜTFEN... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
3.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: masqot

o kadar oyun hastası değilim sadece en çok fifa oynuyorum bunun dışında çok aşırı oyun oynadıgım yok.Sizce fifa yı çok rahat oynayabilir miyim?donmadan takılmadan?bu konuda yardımcı olursanız sevinirim arkadaşalr.Çok teşekkürler herkese ayrıca :))

Çatır Çatır oynar... merak etme PES bile oynarsın...
  • FZ340E/B Notebook çıktığından beri takip ediyorum. Sansıma fiyatı düştü ve ben de kaçırmadım tabı:) 4 günlük bir cihaz fakat her hangi bi sıkıntısı yok gibi. Fifayı rahatlıkla oynadım. Düşünen arkadaşlara tavsiye ederim
  • İyi cihaz alın derim.
  • Ben bu modeli almaya karar verdim ve istanbul bilşimi aradım ama malesef stokta kalmamış hafta arası gelecek dediler tabi aynı fiyatta gelmeyecek bir fiyat artışı olacak,bekliyorum bakalım :((

ikinci bir durum ekran kartlarıyla ilgili,sony laptoplarda bazılarında 8400 gs bazılarında 8400 gt yazıyor.bunlardan hangisi daha iyi.Bana 8400 gt daha iyi gibi geldi ama tam bilmiyorum.Yorumlarınız nedir?
  • 8400m gt 8400 gs'den daha performanslı bir ekran kartıdır ama her ikisi de günümüzde artık 3. sınıf ekran kartı sayılabilinir performans olarak

geforce go 7400 < 8400m gs < 8400 m gt < 8600m gs olarak gider.

ek olarak 8400m gt nin 128 bit 8400 gs nin ise 64 bit memory bus'ı var,
  • Slm Masgot,
    Kaparo bırak derim şuanki fiyatınıda netleştirmiş olursun eğer karar verdiysen yazılıda belge al derim
  • slm masgot, bence fiyat artışı olmaz. kampanya ürünü galiba çünkü o fiyata o tarz bir cihaz bulunmaz
  • hayırlı olsun kardeş...
    nasıl cihaz anlatırsan seviniriz...
    özellikle FZ serilerinde ısınma ve fan sesi problemi oluyor diyorlar FZ340 modelinde de var mı?
    FZ21M modelini tercih ederim şahsen ...
    ama ısnma problemi varmış....
    bekliyos bakalım ne olucak...
    alacaz bi notbuk ama bakalım hayırlısı...
    arkadaşların başka önerceği makina var mı acaba yazarlarsa sevinirim...
    sevgiyle kalın.....

quote:

Orjinalden alıntı: aspirin8

FZ340E/B Notebook çıktığından beri takip ediyorum. Sansıma fiyatı düştü ve ben de kaçırmadım tabı:) 4 günlük bir cihaz fakat her hangi bi sıkıntısı yok gibi. Fifayı rahatlıkla oynadım. Düşünen arkadaşlara tavsiye ederim
  • Güle güle kullan kardeş.İyi makina senin ardından bizim arkadaş da aldı memnun.İlgilenen arkadaşlara duyurulur.
  • topic başlığında 1099€ diyor ama şu ürün 999€ olmuş istanbul bilişmde haberiniz olsun....harika bir fiyat bu yavvvvvvvvvv
  • iyi fiyat, iyi cihaz. tercih sebebi olurr!
  • quote:

Orjinalden alıntı: naviga13

topic başlığında 1099€ diyor ama şu ürün 999€ olmuş istanbul bilişmde haberiniz olsun....harika bir fiyat bu yavvvvvvvvvv

Önemli bir bilgi teşekkürler

• paylaşım için teşekkürler...
  • Merhaba ben de bu cihazı almayı düşünüyorum. Bluray ve tek lambalı olmanın haricinde olumsuz beğenmediğiniz yönleri var mı acaba?
    Kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turnasuyu -- 4 Nisan 2008; 20:44:38 >
  • Gönül rahatlığıyla alabilirsin, 2 arkadaşıma da bu Notebook'tan aldık. İstediği performansı alıyorlar 2.si kasada sağlam. Çift lamba görüntüsü gördüm iyi de takılmana gerek yok. Sony'nin kendi görüntüsü yeter
    Blu-ray'li cihazların fiyatları yüksek ,bence hiç bir espirisi yok. Bu arada fiyatı da düşmüş bu fiyata böyle erkan kartı,işlemci ve ram bulamasın. Stokların da varsa kaçırma...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rj45 -- 4 Nisan 2008; 21:21:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: rj45

Gönül rahatlığıyla alabilirsin, 2 arkadaşıma da bu Notebook'tan aldık. İstediği performansı alıyorlar 2.si kasada sağlam. Çift lamba görüntüsü gördüm iyi de takılmana gerek yok. Sony'nin kendi görüntüsü yeter
    Blu-ray'li cihazların fiyatları yüksek ,bence hiç bir espirisi yok. Bu arada fiyatı da düşmüş bu fiyata böyle erkan kartı,işlemci ve ram bulamasın. Stokların da varsa kaçırma...

Acaba ısınma problemi oluyor mu? TEŞEKKÜRLER.
  • Alabileceğin en iyi performans, için rahat olsun. Tek korkum ısınma problemi ile karşılaşmaktı, çok şükür sorun yok. Ekran kartı canavar gibi oyun oynuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: aspirin8

Alabileceğin en iyi performans, için rahat olsun. Tek korkum ısınma problemi ile karşılaşmaktı, çok şükür sorun yok. Ekran kartı canavar gibi oyun oynuyor

kesinlikle katılıyorum.
  • bende çok inceledim o ürünü hatta almayı düşünüyorum dedikleri gibi sadece blu-ray eksik makinada ama benim için çok ta önemli değil. blu-ray lar yaygınlaşana kadar makinayı değiştiririm zaten
  • Blu-ray blu-ray diyoruz kaçımız DVD-RW sürücümüz ile dvd kopya yaptı.Yüzde oranımız nedir ki? Mevcut olan dvd sürücüyü bile aktif kullanamıyorken şuan için blu-ray bence mantıksız.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.