Şimdi Ara

'' G Ö K H A N G Ü L E Ç '' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

Anelkayla Alexi verin Gökhanla Boboyu verelim

ooho naptn hocam... Bobo yeter
  • quote:

Orjinalden alıntı: subsonic

quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

Anelkayla Alexi verin Gökhanla Boboyu verelim

ooho naptn hocam... Bobo yeter

şii..çaktırma.
    Gökhanın bi yerleri kalkmasın diye öle dedim ben.
    yoksa sadece Gökhana karşılık Anelka Alex bi de yanına Appiah ı verirseniz belki bonservisinde birazcık indirim yaparız.
  • walla gökhan ı antepte de takip eden biri olarak beşiktaştaki bu çıkışına açıkça çok şaşırdım.(gerçi konuşmak için çok erken ama)
    umarım bu istikrarını bozmaz
  • Bitiriciliği gerçekten çok iyi ama(ah bu amalar yokmu)teknik ve fiziğini geliştirmesi lazım.Sene sonuna kadar banko oynasın ve kendini gelecek seney saklasın diyorum.Yazın çok çok iyi çalışsın.Tigana özel olarak ilgilensin,seneyede çok çok daha iyi olup milli takıma seçilir.......
  • yapmayın ya dün bir bugün iki havaya girecek İbrahim Akın gibi...
    daha çooook çalışması lazım çookk.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tolga.de

Kac senedir bizim U16, U18 ulusal takimlarimiz Dünyanin en iyileri. Demek 18 yasina kadar herseyi dogru yapiyoruz ama ondan sonrasi ?

ah şunu birileri çıkıp bir sorgulasa ne olur ya?

yeri gelmişken. nerde sezer öztürk niye lafta üçbüyükler ilgilenmiyor bu adamla? ben üç büyüklerden birinde futbol şubesinden sorumlu yönetici olsam yerli oyuncuların tamamını hollanda almanyada oynayan gurbetçilerden yaparım. çünkü bizimkiler altyapı veremiyor madem ben de oradan alırım. gider u17 yi izlerim. meksikalı 17 yaşında bir oyuncu alırım. turnuvayı takip ederim nasıl adamlar gelecek var mı diye?

şu anda Türkiyede bunu yapan düşünen var mı allahaşkına? elalem gider 5 milyona sağ bek rafaeli alır (ki kendisi turnuvada tardelli ile beraber beğendiğim iki brezilyalıydı. bu arada tardelli de betise gitti sanırım) biz 32 lik sorunlu ailtona 3.5 milyon bonservis 29 yaşındaki heinza 2.3 milyon euro verdiğimiz sürece bir halt yapamayız bu böyle biline. öte yanda lyon porto psv bu turnuvaları izler 2-3 milyona aldığı oyuncuları 15-25 milyon arası satarken biz sezon başı aldığımız yabancıları postalama yolları ararız.

• Gökhan Güleç' in nereli olduğunu bilen varmı ?
  • Gökhan Güleç' in nereli olduğunu bilen varmı ?
  • Galiba Almanya doğumlu.
  • Gökhan Güleç çok iyi bir transfer. İnegölspor' da da hakketen mükemmel oynuyordu ve milli takımda da. Bjk bu adamı gözü gibi bakmalı.

Ne almanyası Bursalı adam!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hellmarch -- 15 Mart 2006; 16:13:39 >
  • BEŞİKTAŞ CAMİASI OLARAK KIYMETİNİ BİLELİM ARKADAŞLAR...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.