şimdi kupa dediniz de aklıma geldi fener denizli maçı kupa rövanşı fener sanırsam 1 farkla önde denizli bastırıyor d75. dakkadan itibaren fenerli stat spikeri bağırmaya başladı HADİİ BİRAZ DAHA KALDI ISLIKLAYIN!!! BİRAZ SONRA ÜST TURA ÇIKCAZ HADİ DAYANIN ÇOCUKLAR!!! BİRAZ DAHA GAYRET AZ KALDI HADİ ISLIĞI DUYAMIYORUM!!! yanı bu adamların içinde bu kadar hasret kalmış ve halen bu kupayı alamıyorlar onları da mazur görmek gerek malum herkesin 14 tane yok bu kupadan bu arada kendi evlerinde urfayı 3-2 yenen bir takım urfa kaçıncı lıgdeydi? neyse zaten bizim için formalıte maçıydı bu maç caruska da oynadığına göre... NAZAR ETME NE OLUR ÇALIŞ SENİN DE OLUR(belki 25 yıl sonra)
Kallinin gitmesini gönülden istiyorum. Orkunla ne sorunun vardı da kaleye Aykutu koydun ya ?
quote:
Orjinalden alıntı: webaslan
şimdi kupa dediniz de aklıma geldi fener denizli maçı kupa rövanşı fener sanırsam 1 farkla önde denizli bastırıyor d75. dakkadan itibaren fenerli stat spikeri bağırmaya başladı HADİİ BİRAZ DAHA KALDI ISLIKLAYIN!!! BİRAZ SONRA ÜST TURA ÇIKCAZ HADİ DAYANIN ÇOCUKLAR!!! BİRAZ DAHA GAYRET AZ KALDI HADİ ISLIĞI DUYAMIYORUM!!! yanı bu adamların içinde bu kadar hasret kalmış ve halen bu kupayı alamıyorlar onları da mazur görmek gerek malum herkesin 14 tane yok bu kupadan bu arada kendi evlerinde urfayı 3-2 yenen bir takım urfa kaçıncı lıgdeydi? neyse zaten bizim için formalıte maçıydı bu maç caruska da oynadığına göre... NAZAR ETME NE OLUR ÇALIŞ SENİN DE OLUR(belki 25 yıl sonra)
Caruska kim ?
Kumaş hocam kumaş Carrusca
Eğer Bursa Bu kupayı Önemseseydi Çıkamıyorduk Bilerek Elendi gibi bişey adamlar Ligden düşme korkusu yaşıyorlar o yüzden Lige onem verıyorlardı..Erciyes gibi Kupada Finale gidip sonra kaybolmaktansa dogruyu yaptılar...Gs da Bu yuzden cıktı ama Elenmesını ısterdım cıktıkca Kalli devam eder...
quote:
Orjinalden alıntı: queresma_tik
ya fenerbahçelilerin eleştirmesini hiç anlayamıyorum
nick in çok anlamlı
Sayın Fenerbahçeli arkadaşlarımın yaptığı yorumları anlamak mümkün değil
Tamam bugün kötü oynadık , kaybettik , neyse gruptan çıktık.
Sizin takımın sevgili yöneticileri Türkiye Kupasına PAF takımla çıkacağız demişti.Bugün oynadığınız rakip Türkiye 2.Ligi B Kategorisinde
Meşhur PAF takım şu şekilde : Kezman , Colin , Aurelio , İlhan şeklinde devam ediyor....Ne PAF ama
Gördüğüm en ballı takım yorumları çok komik Önceki Türkiye kupa maçlarını bileğimizin hakkıyla aldık mı almadık mı? Arada şans da vardı tabi ama sonuç olarak şans oynamıyor sahada oyuncular oyniyor.Maçı alan da alamayan da yine oyuncular oluyor.
ikinci ligdekine 3 atar 2 yeriz süper ligdekine 6 atarız hiç yemeyiz. Huyumuz kurusun
quote:
Orjinalden alıntı: webaslan
Alışkanlık yaptı adamlarda nasıl olsa denizli var diye hiç bişey oynamayıp 3-0 yeniliyorlar
Ayağa düşmüş Kupa hatırsı
bu resim photoshop değil mi????
ne photoshopu ya basbaya kazıyorlardı yazıyı
Şu yazılanlara bakıyorumda yaş ortalamasını çok merak ediyorum burdakilerin. 15-16 civarı diye tahmin ediyorum , taş çatlasın 17-18.
-Benim Uefa kupam var heheheheh
-Olsun bizde 6 attık muhahahaha
-Lan durun olm bizi es geçmeyin bizimde kalecimi pancu , hem 25 yıldır kupa alamıyonuz hauhauhauhau
-Ne komiğiz la biz teheheheh
-Durun la ben çıkıyım Hayat Bilgisi ödevim vardı onu yetiştirmem lazım pffff
Sürer gider...
quote:
Orjinalden alıntı: muratisik
Oftaş 3 tane daha atsa 6-0 mı bitiyordu
Halamında bıyıkları olsa amcam oluyodu
Fenerbahçe'nin çeyrek finalde karşısına çıkabilecek en kolay rakip Galatasaray.
quote:
Orjinalden alıntı: selodonanımhaber
ömer cavusoglunun solyedigi bir sey vardir gazozuna maclari fener kupasina maclari galatasaray kazaniyor diye galatasarayin sampiyonluk yarisinda oldugu senelerde rakibi fb ise en fazla hedefe varan takimdir. Yani onemsiz 3 puanli maclarda bizi yenersiniz ama kupa maclari hic belli olmaz
quote:
Orjinalden alıntı: mancukya
quote:
ömer cavusoglunun solyedigi bir sey vardir gazozuna maclari fener kupasina maclari galatasaray kazaniyor diye galatasarayin sampiyonluk yarisinda oldugu senelerde rakibi fb ise en fazla hedefe varan takimdir. Yani onemsiz 3 puanli maclarda bizi yenersiniz ama kupa maclari hic belli olmaz
evet bence de mesela avrupada falan karşılaşsak benim ümidim baya az olur ama şu geçtiğimiz lig maçını kazanacağımızdan çok emindim.
Urfadan zor kurtulan berabare kalsa elenecek takim taraftarinin dediklerine bak ya Gaziantep, urfa, alanya grubunda oyna bizim grup ise oftas, bursa, denizli 1 ci lig takimlari herseyde kendinizi yukarda gostermekden vazgecin sizde zar zor ciktiniz o grupdan urfa maci berabere bitseki nerdeyse bitiyordu elenmistiniz
quote: