Şimdi Ara

G.skill 2x2 gb ddr2 1000 F2-8000CL5D-4GBPQ yorumlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • vistanın doymak bilmeyen ram ihtiyacı vede fiyatların ucuzlaması hasebiyle aslında pek alışveriş etmek istemediğim bir yerden bu ramleri aldım herkesede şiddetle tavsiye ederim... ramler normal belirtilen değerlerinde sorunsuz çalışıyor hemde 2.0 voltajla sadece. yalnız pekde uğraşamadım ama timingleri düşeremedim. subtimingler konusunda çok seçiciymiş başka forumlardan okuduğum kadarıyla.. yani biraz uğraşılarak belki cas 4 de 800-900 arası çalışabilir. yalnız şunu biliyorum ram timingleri autoda iken voltajı 2.2 ye getirdim ve 1130 da cart diye açtı, windowsada girdi everst superp pi falan da aldı..daha fazla stabilite testi yapamadım çünkü işlemci hızım çarpan muhabbetinden düşük kaldığından 1:1 kullanıyorum yani ddr2 960....

bu fiyata böle o.c. olabilen 2x2 gb lik bir kiti herkese tavsiye ederim..

not. fiyatı şu anda 225 lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir_metallica -- 26 Ocak 2008; 9:43:34 >

• kıngston 1200 mhz yi tercih ederim 5-5-5-15 de
  • bende var zaten kingston hyperx 1200... 4b ram almak istedim baktım 2x1 hyperx ddr2 1200 fiyatından aşağı bu ramler var gittim bunları aldım.. şimdide elimdeki hyperx leri satıcam bedavaya 2 gb ram almmış olucam.. hem fazla slot kaplamıycak... kaybım ise sadece 70mhz..oda hiç bişe
  • benim remler 5.5.5.15 1300mhzde açılıyo ona bakarsan ama önemli olan en az 1 saatlik stabilitte testinden geçmesidr eğer geçiyorsa güzel nediyelim

ayrıca şuan kullandığım değerler 4.4.4.12 2.2v fsb 1.1 960mhz
  • Bende birkaç aydır bir G.Skill kullanıcısı olarak tavsiye ederim, oldukça kaliteli bellekler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.