Bildirim
G-Skill F4-3200C14D-16GFX MSI MPG X570 Gaming pro carbon
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Genelde Anakart Destek Listeleri tam güncel olmuyor.Bende de MSI B450I de A69500E adı bile geçmezken cat diye açılıyordu.Halbuki Anakarta bakarsan desteklemiyordu.
%100 Garanti verilemez ama cok buyuk ihtimalle sorunsuz çalışacaktır. -
cevap için sağol ama risk alamam.
Zaten elimde patlayan CORSAIR 16GB (2x8GB) Vengeance DDR4 3000MHz CL16 Dual Kit CMK16GX4M2D3000C16 Ramler var.
Mavi ekran ve kasmalardan bıktım.
şimdi birde buna 750 tl verip bundada aynı sorunu yaşarsam kafayı kırarım. -
O zaman destek listesinden Garanti Ram alın Hocam, zaten Gskill ler en azından benim için pahalı Ram ler ben olsam direkt 3600 Ram alırdım. -
Doğru diyorsun da, zaten bu başlığı onun için açtım,
G-Skill destekte uyumlu diyor,
MSI destekte listede yok hangisi doğru ??
Pahalı diyorsun da, hangi rami alsam şuan bana en pahalısı olacak elimde patlayan CORSAIR 16GB (2x8GB) Vengeance DDR4 3000MHz CL16 Dual Kit CMK16GX4M2D3000C16 ramle birlikte fiyata eklenecek çünkü. Bari 50-60 fazla verip stabil bir ram alayım.
3600 mhz almayı düşünmüyorum, sistem konfigürasyonunda( AMD Ryzen5 3600x) 3200 mhz bana yeterli diye düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carpediem76 -- 12 Mayıs 2020; 17:51:57 > -
Kim satiyoki bu ramlardan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X