peki bu ne kadar cevirirsen o kadar aracın dönme olayı oyun kaynaklımıdır yoksa direksiyon seti ilemi ilgili
bu sistem bende olcak var ya
ekledim arkadaşlar. Burdan izleyebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hannibal_sy -- 24 Ekim 2010; 11:47:31 >
İlk öncellikle şirketlerde ve bazı dükkanlarda kullanılan sistemi elektrikçilerde bulabilirsiniz kabloları plastik borunun içine yerleştiriniz duvara monte edin, bugün vatan bilgisayardan topladığım bilgisayar için led ekran aldım '' Asus MS238H '' LED EKRAN ŞU ANDA 431 LİRA VATAN BİLGİSAYARDA 3 ADET MONİTÖR YERİNE BUNU KULLAN 3 ÜNÜN PERFONMARSINI ALABİLİYORSUN...
VAROL SEN DOSTUM BAN ILHAM KAYNAGI VERDIN WALLA YARIN ISLEMCIMLE ANAKARTIM DEISYIODU WALLA USTUNE HEMEN EKRAN KARTINIDA DEISTIRIYIMDE BIZIM EVDE 102 EKRAN LCD WAR ANA BAGLIYIM BENDE YHAW SUPER FIKIR SAGOLASIN
PCYI CALL OF DUTY 6 NIN CIKISINA HAZIRLIYIM :))
f1 2010 tam bu sistem için bir oyun
F1 2010 u denedim fakat Force Feedback leri Dirt 2 kadar kuvvetli değil. O yüzden pek ısınamadım.
gayet hoş olmus dostum hayalimdeki sistem denilebilir :))
o suyu masanın üstünden al
Süper sistem bugün F1 2010 aldık. ailecek iç çekiyoruz görüntüye
Sisteme diyecek yok ama şu duvarları boyar ışıklandırma döşerdim köşelere.
Dostum gerçekten süper bir sistem kurmuşsun. Tam hayalimdeki gibi bir sistem..
her şey iyi her şey güzel fakat 3 mönitör ile yapılan bağlantının vereceği keyfi kaliteli bir lcd tv daha iyi vericektir birde bu düzende sevmediğim o mönitörlerin çıtaları görüntünün içine ediyor görüntü kesik gibi gözüküyor. kablo düzeni olarak oda dağınık fakat çok normal bir kere ses sisteminin kabloları işi bozar,ardından direksiyon seti falan bence bu kadar kablo bu kadar çok ekipman için normal
quote:
Orijinalden alıntı: dgn2
her şey iyi her şey güzel fakat 3 mönitör ile yapılan bağlantının vereceği keyfi kaliteli bir lcd tv daha iyi vericektir birde bu düzende sevmediğim o mönitörlerin çıtaları görüntünün içine ediyor görüntü kesik gibi gözüküyor. kablo düzeni olarak oda dağınık fakat çok normal bir kere ses sisteminin kabloları işi bozar,ardından direksiyon seti falan bence bu kadar kablo bu kadar çok ekipman için normal
LCD TV de mevcut. İnanın apayrı bir zevk bu. Çıtalar ise bir süre sonra görmemezlikten geliyorsunuz. Tavsiye ederim ;)
quote:
Orijinalden alıntı: hannibal_sy
quote:
Orijinalden alıntı: dgn2
LCD TV de mevcut. İnanın apayrı bir zevk bu. Çıtalar ise bir süre sonra görmemezlikten geliyorsunuz. Tavsiye ederim ;)
ben yerinizde olsam bu işlerden de anlıyorsunuz sanırım. çıtaları sökerim. benim arkadaşımda aynı sistem mevcut. geçen hafta elbirliği ile lcd panelleri çıtadan ayırdık ve 3ünü birlikte tutacak şekilde yeni çerçeve yaptık mükemmel bir görüntü tavsite ederim
hiç hiç hiç güzel olmamıs sen en iyisi orda ne varsa bana yolla benım telefonu sana verim kargolarda benden:D aynı işi görür:D sistemini cok sevdim kasanı masa altına alırsan ısıgı rahatsız etmez yanı sagdaki monıtore bakarken rahatsızlık verebilir diye dusunmusdum. direksiyonu masaya hidrolik bi tabla ile baglayıp kullanmadıgında masa altına ındır derim bide masanın daha genişi ama yarım çember seklinde olanlardan al herseyin merkezindeki adam ol
Monitör cıtalarından kurtul
quote:
Orijinalden alıntı: ramazantc
hiç hiç hiç güzel olmamıs sen en iyisi orda ne varsa bana yolla benım telefonu sana verim kargolarda benden:D aynı işi görür:D sistemini cok sevdim kasanı masa altına alırsan ısıgı rahatsız etmez yanı sagdaki monıtore bakarken rahatsızlık verebilir diye dusunmusdum. direksiyonu masaya hidrolik bi tabla ile baglayıp kullanmadıgında masa altına ındır derim bide masanın daha genişi ama yarım çember seklinde olanlardan al herseyin merkezindeki adam ol
arkadaşın masa önerisi güzel ama
quote:
Orijinalden alıntı: hannibal_sy
aslında şöyle kalın bir masa lazım. IKEA ya baktım da bulamadım. altından demir destekli kalın masa bulabileceğim bir yer var mıdır ? Kablo toplama için ise "kablo toplama sepetleri" aklıma geldi. bu hani büyük işyerlerinde tavana takılı olup ethernet kablolarını falan toplarlar. onları nerde bulabilirim ?
@streamRoller birşey kanıtlamaya ihtiyacım yok. böyle sistemlere bakmak istiyorsanız donanımhaberin peki ya ortamlar nasıl olmalıdır adlı başlığına bakabilirsiniz. Kocaman 106 ekran LED TV alacağıma böyle bir sistem kurmak daha basit daha ucuz.. Birşey kanıtlama hedefim maalesef yok