Şimdi Ara

G1W-C Dünyanın en iyi F/P Araç Kamerası 29 $ Hemde Kapasitörlü (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.294
Cevap
108
Favori
100.107
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende de hareket yok en 28 inde hollandadan gonderilmis gozukuyor..beklemedeyiz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: denmus

Erhan Bey, tekrar teşekkür ederim. Siparişi bende geçtim artık beklemedeyim. Ellerinize sağlık...

Rica ederim

Ford Forumdan Hasan bey'in paylaşımı :

• quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

quote:

Erhan Bey, tekrar teşekkür ederim. Siparişi bende geçtim artık beklemedeyim. Ellerinize sağlık...

Rica ederim

Görüntü pek iyi değilmiş. .

• quote:

Orijinalden alıntı: cekool

quote:

quote:

Rica ederim

Youtube görüntüyü katlediyor görüntü gayet iyi merak etmeyin

• quote:

quote:

quote:

quote:

Rica ederim

Tamam ozaman güveniyoruz size:)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Rica ederim

hocam konuda örnek video vs vardı. ona bakıp almanız daha iyi olurdu. şimdi beğenmezsen adamı boş yere vebal altına sokmuş olacaksın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Rica ederim

hocam konuda örnek video vs vardı. ona bakıp almanız daha iyi olurdu. şimdi beğenmezsen adamı boş yere vebal altına sokmuş olacaksın :)

G1 in çekimlerine güveniyorum sıkıntı yok :)

• bende forumdonanımhaber olunca güveniyorum. ......

• Ürünü daha bugün sipariş ettim ama gelmeden bir kaç soru sorayım.

Bu cihaza (herhangi bir yazılım veya donanım desteği ile) gps anteni takılabilir mi? Sipariş ettim ama daha sonra gps işi kafamı karıştırdı. Benim araçta dvd-navigasyon var. Onun gps antenini zaten göğüsün üzerine monte etmişler. A sütunu ile camın hemen alt kısmına. çok göze batmıyor ama bir tane yeter ikinci bir anten olsun istemem yani. Onu buna bağlayabilirmiyim acep?

Teşekkürler...
  • denmus D kullanıcısına yanıt
    Bağlayamazsın. GPS olayı yok bu kamerada
  • bugunde bi haber yok beklemeye devam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sevimoğlu

Videolarda gece çekimleri pek iyi değil gibi.Kullananlara sormak istiyorum gece çekimleri nasıl tatmin edici seviyede mi ?

Ömer bey ben bu cihazı babamın aracında kullanıyorum. Genel anlamda piyasadaki en başarılı gece çekimlerine sahip araç kameraları arasında fiyatına göre çok iyi bir cihaz diyebilirim.

En başarılı gece çekimlerine sahip cihazları sıralarsak eğer :

1- G90C ( Gps'li) 86 $
    2- Panorama X2 299 $ - SafeGo ( panorama x2 klon ) 180 $
    3- Rx270 - Gt680w 90 $
    4- G1W-c 42 $

Benim tespitlerim bunlar diğer kameraların gece çekim örneklerini isterseniz linkleri yollayabilirim arşivimden. Saygılar.

Mini 0805 in gece çekimleri iddiali deniyor bir forumda. Sen hangi sıraya koyardın?

• rosebud32 R kullanıcısına yanıt
    Sök-tak yaparım diyorsanız güzel kamera çünkü araçta bırakıldığında yada çok uzun sürüş kullanımda ısınma sıkıntısı olduğu biliniyor.

Mini serisini tartıştığımız konuda ısınma problemi için cihaza delikler açıp modifiye eden arkadaşlarımız da var.

Ayrıca ısınma sorununun giderildiği 0806 modelini almak daha mantıklı.

• SElamlar
    Vesilenizle ben de sipariş verdim kamerayı. Fakat nasıl bir site ise burası, kargo adresi satırına 50 karakterden fazlasını almıyor. Destekle konuştum, bana şöyle kısalt, böyle kısalt diye aptalca öneriler sunuyor. Ben de sizden başka yerde böyle şey görmedim; asıl siz 50 karakter kısıtlamasını kaldırın dedim. Tabi bir çözüm olmadı. Ben de farklı bir adres vermek zorunda kaldım. Bu tuhaf durumu da sizinle paylaşmak istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

Bağlayamazsın. GPS olayı yok bu kamerada

Teşekkür ederim. Şimdi cihazı bekliyorum. Hele bi gelsin hayırlısıyla bakalım montaj vs nasıl yapacağız?

Aracım astra h (classic). Kameranın güç bağlantısını tepe lambalarını kullanarak sağlayabilir miyim? Eğer olursa da tavsiye edermisiniz? USB'deb şarj olur mu? (gerçi bunu deneme yanılma ile de anlarım). Ayrıca iki soru daha (Daha gelmeden başınızı şişiriyorum ama kusura bakmayın artık). İnşallah konuda var olduğu halde gözümden kaçmıyordur.

1- Kontakla birlikte otomatik olarak kayıda başlama durumu söz konusu mu?
    2- Kayıt bittikten sonra kendisinin başa alıp üzerine yazma durumu var mı? Yoksa hafıza kartı doldukça çıkarıp silmek zorunda mıyız?

Yada bunları yapan bir cihaz varsa geleni elden çıkarıp onu mu al dersiniz?

• denmus D kullanıcısına yanıt
    Genel olarak bu cihazların çalışma prensibi bu zaten. Ama G1 de hafıza kartını class yada 6 seçmek gerekiyormus sanırım, class 10 döngüsel kayıt yapmıyormuş yada hata verebiliyormuş.

Bendeki g90 la aynıysa zaten açar açmaz kayıt yapmaya başlıyor. Usb den şarj olur mu dediğin tam olarak nedir anlayamadım ama cihaz zaten usb üzerinden elektrik alıyor.

Tepe lambasına bağlamak için kabloyu kesmen lazım, sonra o uzunlukta bir kablo bulabilir misin bilmem. Ek olarak cihazlar 5v istiyor, tepedeki lamba 12 ise yakarsın :) yada araya voltaj düşürücü birşey takman laZım ki o da tavanda kötü durur :) en güzeli kabloyu ordan burdan gizleyerek çakmak girişine getirmen bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk resimde gözüken plastik parçanın altı direk aracın tavanı. ikinci resimde parçayı çıkarınca ortaya çıkan boşluk gözüküyor. Kameranın kabloyu aynanın arkasından yukarıya doğru uzatıp tepe lambasına bağlamayı düşünüyordum. Ama şu 5 volt işi sıkıntı oldu tabi.

USB den kastım ise; çakmak girişini kullanmadan resimde görülen dvd cihazını ernerji kaynağı olarak kullanmaktı. arkasından usb uzatma kablosu yardımıyla torpido gözünde kameradan gelecek olan usb kablosunu birleştirmek iş görür mü diye. tıpkı cep telefonunda olduğı gibi. cihaz usb çıkışından telefonu şarj ediyor mesela.

tekrar teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denmus -- 3 Nisan 2015; 19:20:32 >

• slmlar hafıza kartı bakıyorum.aslında eilmde var class 10 16 gb ama class 4 veya 6 tercih edin deniliyor.class 4 16 gb mi 32gb mi daha kullanışlı olur hangisini tavsiye edersiniz. bu arada pazar gunu ayın 5inde tam 1 ay olacak ses seda yok..
  • quote:

slmlar hafıza kartı bakıyorum.aslında eilmde var class 10 16 gb ama class 4 veya 6 tercih edin deniliyor.class 4 16 gb mi 32gb mi daha kullanışlı olur hangisini tavsiye edersiniz. bu arada pazar gunu ayın 5inde tam 1 ay olacak ses seda yok..

Elinizde varsa ilk onları deneyin

• cekool kullanıcısına yanıt
    28 inde çıktıysa gelmesi bir 10-12 günü bulur.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.