Şimdi Ara

G2 ekranı yan sanayi ekranla degismisler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hepsiburada.com dan aldigim urun ile ilgili ekranda sarı leke olustu sonrasında garantiye hepsiburada ya form açarak gönderdim. Urun ulaştıktan 27 gün sonra bana geri gönderildi yaptık dediler bir actim şok oldum ekran içindeki çam değişmiş ekran set olarak değişmesi gerekirken sadece üstteki cami değiştirmişler. Bu niye sıkıntı derseniz onu değiştirme yöntemi sıkıntılı çam ile çerçeve arasında 1mm boşluk var dolayısı ile çam tam yapılmadığından çerçeve içinde oynuyor. Neyse 3 defa daha gönderdim ısrarla iletiyorum ama hepsi burada umursamadi. En son bana yetkili servisten rapor al dendi gittim servise bana bu güne kadar hiç rapor yapmadıklarını bu sorumluluğu alamayacaklarını ilettiler. Bunu hepsiburada ya ilettim ve şunu ekledim madem bu adamlar orijinal olduğunu iddaa ediyorlar ozaman bunu gosteren bir resmi yazı gönderdiler dedim. Bu sefer cevap çok açık oldu. Hepsi burada bana şunu yazdi. Kusura bakmayın firma bu raporu düzenleniyor. İletişim bilgileri ...... Buraya gorusun dendi. Firmada intellicell diye bir firma.

Simdi ben ne yapayım. Hepsi burada malın arkasında durmuyor. Simdi benim yapmam gereken nedir mahkemeye verilen elimde rapor yok herhangi bir servisten aldigim rapor ölümü bunun için ne onerirsiniz.

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.