Şimdi Ara

G2 KitKat Güncellemesi İçin 2 İyi Haber. ( 4.4.2 Sürümünün İnceleme Videosu ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    SuperSU varsa hocam ayarlardan rootu kaldırın var ordan bir deneyin hocam olamzsa söyleyin ben de araştırıcam
  • omertalord kullanıcısına yanıt
    zaten ota'dan güncelleme kuramamanın nedeni custom recovery olması.

rootlu olsan bile güncellemeyi alırsın custom recovery olduğu için yükleyemez cihaz.

durum budur :D
  • hocam denediniz mi bilmiyorum ben dün akşam denedim aşırı decede hoşuma gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sombie

SuperSU varsa hocam ayarlardan rootu kaldırın var ordan bir deneyin hocam olamzsa söyleyin ben de araştırıcam

Superuser var. Unroot işaretleyince root yetkisi vermeyi kesiyor cihaz ama yine rooted gözüküyor download modda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayir normal ekranda ne varsa onu gosterecek sadece cizgi halinde tuslar olacak.
  • videoyu izlerken çok güldüm salise farkı ya adamlar bunu çekmiş performans arttı diye geçiniyolar :D haha
  • bence çok şıkta duracak hocam
  • hakaniko kullanıcısına yanıt
    araştırıcam hocam bende
  • blackcat67 kullanıcısına yanıt
    zaten stabillik salise farkı hocam. stabil bir işletim sistemleri vardı şimdi daha iyi bir işletim sistemleri var. bu şirketin nasıl özen gösterdiğini gösterir şahsen ben zevkle izledim. siz şimdi haklı olarak diyeceksiniz arada çok az fark var. ayrıntı orada hızlı bir cihazı daha hızlı yapmışlar
  • blackcat67 kullanıcısına yanıt
    optımus G ıle g2 arasında da salıselık farklılıklar var...

ne beklıyorsunuz 3 4 sn fark mı ? zaten telefon su halı ıle hızlı artık salıselık farklılıklar olucak.
  • arkadaslar s4 den g2 ye gectim fakat surumum suan 4.2.2 kontrol ettim 60 mblik guncelleme geldi fakat 4.3 gelmedi ne yapmaliyim sizce ota icin

• 4.3 verılmedı verılmeyecek g2 ye dırek 4.4.2 alacagız.
  • tamam hocam cok tesekkurler ne zamana gelir,lg de guncelleme bolge bolge mu dagitiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: brktyt

tamam hocam cok tesekkurler ne zamana gelir,lg de guncelleme bolge bolge mu dagitiliyor

Hocam bu hafta dağıtılacak inş türkiyeye de gelir ama biz meraklı arkadaşlar hangi ülkeye gelirse dayanamaz flaşlar iz günceller kullaniriz hocam

• Martın 2. haftası oldu hala gelmedi güncelleme ne zaman gelecek acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmRKsM

Martın 2. haftası oldu hala gelmedi güncelleme ne zaman gelecek acaba

Dun geldi.. avrupaya tr ye allah kerim

• acura07 kullanıcısına yanıt
    Mart sonuna kadar gelse bari
  • EmRKsM kullanıcısına yanıt
    HOCAM tr ye gelse de diğerlerinden pek farkı yok ki önemli olan root CWM gelmesidir. ben halen 4.2.2 kullanıyorum.
  • sombie S kullanıcısına yanıt
    Kamera uygulaması hızlanıyor diye okumuştum ondada bir fark olmayacak mı acaba
  • EmRKsM kullanıcısına yanıt
    iyileştirmeler var tabiki hocam
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.