Bir çok arkadaşın yazdığı gibi G3 almaman için ; - Bataryası üzer, günde 2 defa en az şarj edersin. Tabi ekran parlaklığını %30larda kullanırsan evden çıkıp geri gelene kadar işini görür batarya. - 2K Ekran tam bir nbatarya canavarı - 2K video çeker ama 5dk 1sn çekebilen varsa hemen al. Çünkü kameranın oraya tencere tava koy yumurtayı pişirirsin. - Ekran çok büyük bir anı yakalamak istedin harika kamerasıyla, çıkarana kadar her anı kaçırırsın - Arka tuş fonksiyonları güzel ama g2 ye göre daha kullanışsız hatta g2 ışığıyla birlikte daha şık. - Aradaki ikinci el fiyatlarını baz alırsak ortalama 600 700 liran cebinde kalır. G2 en ideal seçin olacaktır kesen için kendin için.
Yorumlarınız için teşekkür ederim. G2 almaya karar verdim. G3 geçiş telefonu gibi ilerde olursa G4 g2'den daha iyi bir cihaz olabilir.
quote:Orijinalden alıntı: mirza-7 Yorumlarınız için teşekkür ederim. G2 almaya karar verdim. G3 geçiş telefonu gibi ilerde olursa G4 g2'den daha iyi bir cihaz olabilir. g3ü vistaya benzetiyorum :D