Merhabalar, Logitech g231 prodigy kulaklık kullanıcısıyım. Asus' un uygun fiyatlı h81m-k anakartında yer alan dahili ses chipseti ile beraber kullanıyorum ve ses kalitesi ve ses yüksekliğinden memnun değilim. Sesi istediğim yüksekliğe getirmek için ekstra yazılımlar yüklemem gerekiyor ve kalite düşüyor.
Hal böyle olunca hyper x cloud 2 almayı düşünmeye başladım. Fakat arada bir fark hisseder miyim? boşuna para mı vermiş olurum? Bu soruların cevaplarını bilemiyorum.
Öncelikli kullanım amacım pubg, apex legends gibi fps oyunlarında daha iyi ses kasabilmek ve tabi keyif alabilek.Diğer önceliğimse müzik dinlemek ve film izlemek olacak.
Ses yüksekliği ve kalitesi bakımından diğer tavsiyelere açığım.
Görüşleriniz benim için değerli. Teşekkürler.
Açıkçası hyperx ses kalitesi konusunda çok başarılı bir kulaklık daha önce logitech kullanmadım. Ancak steelseries siberia v2 kullanıyordum, bir kere de corsair kullandım. Hyperx in kalitesi fiyatına göre çok iyidir. Bazı kişilerde mikrofon kısmında sorun olabiliyor ses konusunda onu yaşayanlardan biri oldum. Mikrofonunuzu kullanmadığınız da çıkartıp düzgünce kullanırsanız sorun olmuyor . ( Yedek mikrofon aldım satılıyor gameekstra da 50 tl civarında ) Zamanında 350 tl ye aldım. Ama önerilerimden bir tanesi steelseries artict 5 ) Bunları gidip mağazalarda görme şansınız var istanbul da ikamet ediyorsanız itopya , gameekstra gibi mağazalarda mevcut. Bunun haricinde tercih meselesi bu. Hyperx cloud 2 genel de turnuvalarda kullanılıyor. Bu yüzden daha göz önünde ama kişisel tercih ve ses kartı gibi etkenler mevcut. Ses kartı çok etkiliyor kaliteyi onu belirteyim. Yani anakarttan daha iyi performans sağlar hyperx cloud 2 nin ses kartı . Tavsiye ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
hyper x cloud 2 bende kullanma fırsatım oldu zamanında. kesinlikle kötü bir kullaklık değil.