Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 G29 G920 + shifter arıyorum Satın Al 24 Haziran 2021 15:28 1 1 G29 G920 + shifter arıyorum Selamlar arkadaşlarElimde Ps4 slim 500 gb tek joistick ve Logitech Driving Force GT direksiyonu mevcutG29 veya G920 arıyorum shifter olmak şartı ile ürünün durumuna göre Ps4+DFGT veyahut Ps4+Nakit ile satışı tamamlayabilirizPs4 ümün ilk sahibi benim kutu faturası mevcut kendi hesabım var içindeki oyunları fotograf olarak bırakıyorum (plus yazanlara dikkat edelim sadece üyeliginiz varken oynayabilirsiniz)DFGT ilk direksiyon setim sonrasında g27 ye geçiş yaptım fakat satmaya kıyamadım evde yıllarca durdu g27 yi satınca kullanmaya basladım malesef çocuk aklı aldıgımda kutusunu parçaladım :/ Pm yoluyla istediğiniz saatte ulaşabilirsiniz Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 2 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün G29 G920 + shifter arıyorum Alınık Steam Bannerlord Alınık F1 Alınık Gt Sport - Crash