Şimdi Ara

g2a yanlış bölge kilidi aldım ingilizce bilenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mw 3 eu aldım salak bi forumda eu alan olmuş problem olmamış bende ona dayanarak aldım ama steam kabul etmedi sonra uğraştım yazıştım............
    I will forward your case to the Suspension Department. We need to wait for an outcome now, the auction should be unlocked soon. If the auction remains locked within next 24 hours, please reply to
    this ticket.
    ben Google trans bakarak yazışıyorumda bu yazıda napmam lazım 24 saat beklememmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kötü_ben -- 7 Mart 2016; 0:42:57 >

• 24 saat sonra yine dene olmazsa tekrar yaz diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kötü_ben

mw 3 eu aldım salak bi forumda eu alan olmuş problem olmamış bende ona dayanarak aldım ama steam kabul etmedi sonra uğraştım yazıştım............
    I will forward your case to the Suspension Department. We need to wait for an outcome now, the auction should be unlocked soon. If the auction remains locked within next 24 hours, please reply to
    this ticket.
    ben Google trans bakarak yazışıyorumda bu yazıda napmam lazım 24 saat beklememmi

gerekli departmana yollayacaz ama önce bi 24 saat bekle olmazsa bana geri dönüş yap diyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.