Şimdi Ara

G3 MÜ 5S Mİ BÜTÇE(G2) Mİ ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    not : lg g2 sahibiyim
  • 5s iyi fırsatmış bence kaçırmayın
  • Matrix121 kullanıcısına yanıt
    her 3 cihazı da kullanmış olarak tavsiyelerim şu şekilde:

g3 tam bir hayal kırıklığı

g2 ile bataryası aynı olmasına rağmen 2k ekran olduğu için şarjı içiyor resmen g2 2 günü rahat çıkartırken g3 her akşam şarj istiyor

arayüzünün takılarak çalışması uygulamaları açarken bekleyerek açması deli etti beni

son güncelleme ile bazı iyileştirmeler oldu ama gerek şarj gerek akıcılık konusunda g2 yi yakalayamadı

g2 için söylenecek pek bişey yok hala fiyat/performans cihazı farklı zamanlarda 3-4 tane kullandım hiçbirinden şikayetim olmadı

ancak 32gb olanı almanı tavsiye ederim hafıza sıkıntısı yaşamazsın gerçi usb otg destekli flaş disk ile 16gb de kullanılır

son olarak 5s ise şöyle stabilite kompakt kullanım arıyorsan 5s kesinlikle takılma donma kasma vs vs gibi sorunu yok

dengeli kullanımda şarjı 1 günü tamamlıyor

büyük ekran seviyor oyun felan oynuyorsan g2

ortalama bir kullanıcı isen 5s

• quote:

Orijinalden alıntı: yogun54

her 3 cihazı da kullanmış olarak tavsiyelerim şu şekilde:

g3 tam bir hayal kırıklığı

g2 ile bataryası aynı olmasına rağmen 2k ekran olduğu için şarjı içiyor resmen g2 2 günü rahat çıkartırken g3 her akşam şarj istiyor

arayüzünün takılarak çalışması uygulamaları açarken bekleyerek açması deli etti beni

son güncelleme ile bazı iyileştirmeler oldu ama gerek şarj gerek akıcılık konusunda g2 yi yakalayamadı

g2 için söylenecek pek bişey yok hala fiyat/performans cihazı farklı zamanlarda 3-4 tane kullandım hiçbirinden şikayetim olmadı

ancak 32gb olanı almanı tavsiye ederim hafıza sıkıntısı yaşamazsın gerçi usb otg destekli flaş disk ile 16gb de kullanılır

son olarak 5s ise şöyle stabilite kompakt kullanım arıyorsan 5s kesinlikle takılma donma kasma vs vs gibi sorunu yok

dengeli kullanımda şarjı 1 günü tamamlıyor

büyük ekran seviyor oyun felan oynuyorsan g2

ortalama bir kullanıcı isen 5s

hocam siz g3 16 gb modelini mi kullandınız bu saydığınız sorunların hiç biri bende olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CLuB4R -- 16 Şubat 2015; 19:40:58 >

• CLuB4R kullanıcısına yanıt
    Ewt 16gb ama ram kullanımı genelde 1gb civarında geziyor
    Yani 3gb ram olsa da değişmez gibime geliyor
    L güncellemesinde sorunlar var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CLuB4R

quote:

Orijinalden alıntı: guneyonur

Hangi sürümde kullandınız cihazı hocam? Söylediklerinizin hiçbiri bende yok da... 5.0 Lollipop 20h.

hocam bende bir şey merak ediyorum teli bende yeni aldım ama daha güncellemedim şuan telefonda hiç kasma falan yok 5.0 lollipop sürümüne sence geçmeli miyim ?

Sarj suresi ilk kullanimlarda dusuk gibi geliyor. Fakat sonra duzeliyor. Kesinlikle 20h a gecilmeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: yogun54

Ewt 16gb ama ram kullanımı genelde 1gb civarında geziyor
    Yani 3gb ram olsa da değişmez gibime geliyor
    L güncellemesinde sorunlar var

Hocam benimki 32 gb ram 3 gb oldugu icin mi bilmiyorum ama telefon yag gibi akiyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CLuB4R

quote:

Hangi sürümde kullandınız cihazı hocam? Söylediklerinizin hiçbiri bende yok da... 5.0 Lollipop 20h.

hocam bende bir şey merak ediyorum teli bende yeni aldım ama daha güncellemedim şuan telefonda hiç kasma falan yok 5.0 lollipop sürümüne sence geçmeli miyim ?

Sarj suresi ilk kullanimlarda dusuk gibi geliyor. Fakat sonra duzeliyor. Kesinlikle 20h a gecilmeli.

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CLuB4R -- 16 Şubat 2015; 20:52:24 >

• arkadaşlar konuya yazamadım k.b tercihimi g3 yönünde kullandım en azındandan g3 mağzaya gittiğimde hemen etkiledi beni aldıktan sonra üstte arkadaşların dediği gibi arayüzde ufak kasılmalar yaşadım, yaşıyorum. LG ile görüştüğümde fabrika ayarlarına döndürün gibi saçma bir cevap verdi beni rahatsız etmedi açıkçası ama bu paraya bu telfonda kasma olması lg'nın ayıbıdır. Android 5.0 şuanda kasmalara ara ara farkediyorum. bu durum bana yazılımsal gibi gelmedi o kadar güncelleme aldı ve hala düzelmedi ana ekrandaki widgetleri ve lghealth sayfasını kaldırdım bi nebze düzeldi zaman bulduğum zaman bu takılma mevzusunu iyice bir inceleyeceğim sonuçlar en azından hala g3 düşünen arkadaşlar için yazarım
  • LG G2
  • Huawei g7 al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Texassm0ke -- 3 Mart 2015; 16:33:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • G3 ü yeni aldım 2 haftadır kullanıyorum telefon çok güzel hiç sorun yaşamadım tavsiye ederim. Pahalı gelirse Asus zenfon 2 yi bekle
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.