Şimdi Ara

G3 mü Z2 mi? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • g2 bile g3 ten performans ve pil olarak daha önde. o yuzden kesınlıkle z2 derim hem kapasıte farkına varmadan standart 3 gb ramle gelıyor hem daha uzun pıl omru sunuyor ayrıca ekran avantajıda var. daha uzun omurlu olması acısından z2
  • quote:

Orijinalden alıntı: mipa90

g2 bile g3 ten performans ve pil olarak daha önde. o yuzden kesınlıkle z2 derim hem kapasıte farkına varmadan standart 3 gb ramle gelıyor hem daha uzun pıl omru sunuyor ayrıca ekran avantajıda var. daha uzun omurlu olması acısından z2

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende ikisi arasindaydim g3 aldim gectim kenara. Kamera konusunda 3 daha iyi kesinlikle. Z2nin ön kamerası karıncalı çekme sorunu var zaten. Ekran olarak g3 daha iyi kullanilmis kenarlara sifir ekrani. Ben sana g3 al derim çok memnunum şuanda.

• Pollos kullanıcısına yanıt
    tercihim g3'ten yana oldu telefon şuan elimde. şimdilik iyi bi izlenim yarattı bende.
  • G3 al hocam sonynin servisi 5 para etmez z3compact ayipli cikmasina ragmen degisim yapmadilar

• Hayırlı olsun ne kadara aldınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasingenc

tercihim g3'ten yana oldu telefon şuan elimde. şimdilik iyi bi izlenim yarattı bende.

Hayirli olsun

• M8

• TeknolojiyiSevenAdam T kullanıcısına yanıt
    http://www.teknosa.com/urunler/125071294/lg-g3-d855-titan-32-gb-akilli-telefon

2099 hocam
  • stevejones kullanıcısına yanıt
    sağolasın hocam teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.