Şimdi Ara

G300 Mouse Pad Gereklimidir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar hafta sonunda vatandan logitech g300 isimli fareyi alıcam , aklıma takılan şeyse bu fareye mouse pad gereklimidir ? Daha önce kullandığım farede 4 yıl boyunca mouse pad e hiç gerek duymadım. Gerekliyse ne kadar gereklidir ? eğerki gerekliyse, bir mouse pad önerisi iyi olur :) Teşekkürler

• gerekli tabi hocam skatezler açısından. Bütceniz.nedir.mousepad icin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0ops kullanıcısına yanıt
    En fazla 50 ama bu kadar verilirmi merak ediyorum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tetsuya -- 16 Temmuz 2014; 17:22:01 >
  • 20-30 tl lik bir pad sizin işinizi görür. bu arada bence g300 kötü bir fare.
  • girmiyor kullanıcısına yanıt
    g300 yerine önerebileceğiniz ne var mesela ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tetsuya

g300 yerine önerebileceğiniz ne var mesela ?

bu paraya başka kaliteli marka yok, sen arkadaşa takılma.
  • Nasıl bu mouse kötü herkes bütçesine göre konuşmalı ben razer alsam tabiki kötü ama bütçesi ona yetmiş onu almış karışmayalım bence
    Pad işine gelirsek içinin yattıgı iyi bir markanın padini alman iyi olacaktır.Çünki 300 tl lik mouse al ama 20 tl lik pad kullan alttaki skatezler erir razer skatezlerde 20$ gibi birşey buda bir pad parası e skatezi aldın gene pad yok kısır döngü oluşur yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klavye + Mouse Önerisi?
    11 ay önce açıldı
    Klavye + Mouse önerileriniz?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cevap için teşekkürler :)
  • Prothedop P kullanıcısına yanıt
    Aslında bu fiyat bile biraz tuzlu geliyo ama yapıcak bişey yok :D Bir kere alıyosun sonuçta eskisini 4 sene sorunsuz kullanmıştım, 4 sene için bu fiyat diyede düşünücek olursan mantikli geliyo :D Cevap için teşekkür ederim :)
  • quote:

cevap için teşekkürler :)

rica ederim bir sıkıntı oldumu benimde fikrimi alırsan iyilik edersin kendine.
  • Önceden 40 liraya vatandan aldığım padi kullanırdım.Sonra alıp kenara koydum padsiz kullanıyorum ve hiç fark yok.Pade boşuna para vermişim.

Mouse:G300
  • quote:

Aslında bu fiyat bile biraz tuzlu geliyo ama yapıcak bişey yok :D Bir kere alıyosun sonuçta eskisini 4 sene sorunsuz kullanmıştım, 4 sene için bu fiyat diyede düşünücek olursan mantikli geliyo :D Cevap için teşekkür ederim :)

Bir tane 50 liraya mouse aldım kablosuz klavye mouse setti a4tech in 3 yıldır takır takır kullanırım düşer atlar zıplar dagılır kırılırsa bende alacamda sen dogru bakımla bence +5 kullanırsın ama sıkılıp degiştirirsin
  • Prothedop P kullanıcısına yanıt
    Yok ya ben bozulmadan değiştirmem bi eşyayı öğrenciyiz zaten :D
  • quote:

Yok ya ben bozulmadan değiştirmem bi eşyayı öğrenciyiz zaten :D

İşte budur benim mouseda sag taraf ara sıra tutukluluk yapıyo ama bozulmadı devam devam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.