Şimdi Ara

cc

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 29 Temmuz 2022; 1:8:9 >

• Bence de bu anakartta 3ghz'de çalışmalı. Sorun ramlerde olabilir ama 667 mhz'de de sıkıntı çıkarmış o biraz kafamı karıştırdı. Lga 775 kullanmayalı çok oldu biraz unuttum ama diğer ayarlarda sıkıntı olmadığına emin misiniz? Gigabyte anakartlar işlemciye voltajı bios'ta göründüğünden az verebiliyor ona bir dikkat edin gerekirse bir miktar daha yükseltin bir de ben de ramleri stok ayarda tutmak istememe rağmen sizinle aynı sorunu yaşamıştım o zaman yanlış hatırlamıyorsam çok küçük bir voltaj artışı yapmıştım ramlere sorun çözülmüştü. Kurcalamaktan vazgeçmeyin Sapphire HD7850 de takılı olduğu için hızaşırtma gerekli. Bu arada işlemci Q6600 mü?
  • Hocam core voltaj çok düşük benim eski işlemcim de Go revizyondu. Bunlar stok yani 1.275 voltajla 3ghz görüyorlar ben hatta biraz daha düşürüp 1.271 yapmıştım sıkıntısız hala kardeşimde çalışıyor bilgisayar. Bence durum gayet açık sizin anakartınız da benim GA-EP45T-UD3R anakartımda olduğu gibi voltajı az veriyor. Zaten eminim buz gibidir o işlemci şu anda. Siz emin olmak istiyorsanız bir kaç programdan daha bakın Core Voltage'a. Bu işlemci 3 ghz'den sonra aşırı voltaj istemeye başlıyor ve ısınıyor. 3e sıkıntısız çıkar
  • Hocam aida64ten de baktınız mı? Benzer bir kaç programdan daha bakın o halde. Aslında Cpu-z iyi programdır şikayet eden görmedim. bence voltaj gösterdiği gibidir. Eğer anakart voltajı vermezse o işlemcinin o.c. olması zor. Bir de Youtube'da sizin anakartınızla o.c. yapan muhakkak vardır izlediniz mi?
  • Benim anakarımda hatırladığım kadarıyla 0.4v falan az veriyordu ben de hesabımı ona göre yapıp basıyordum voltajı. Bios güncel sürüm mü?
  • Cpu-z'den bakabilirsin. Anakart bölümünde Versiyon : 1.7,Fd,Fb gibi bir şeyler yazar anakartın sitesinden de karşılaştırma yapıp bakabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.