Şimdi Ara

G31T-M7 UYUMLU ANAKART

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
1
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Merhaba beyler benim bi sorunum var Ecs Marka G31T-M7 tarihi eser bi anakartım var 2GB DDR2 800 MHZ RAM ARIYORUM
    Bugune kadar kingston aldım(800,667) hesapta uyumlu ama anakart görmüyo ama CPU-Z programıyla bakınca 4GB gözüküyor
    BİOS son sürüm güncelledim ama ne fayda CL6,CL5 oldugu için mi görmüyo diye düşünüyorum aldıklarım hep CL6 ama pek sanmıyorum bu antika anakarta uyumlu ram bulabilcek bir
    babayiğit varmı valla en az 4 ram aldım iade ettim hiç biri uymadı
    -Sistemi 64 bit yaptım olmadı
    -Bios güncelledim olmadı
    -Bilen varsa lütfen yardım etsin ya ben anlamıyorum her aldığım ram mi bozuk olucak sistemi de atıyım bi görün ama normal piyasa ramlari çalışmıyo ben söyliyim
    Yani bu işin uzmanı değilim ama anakartın sitede yazan ram markaları bizim piyasada yok yardım edersiniz çok sevinirim
    Sistemde bu şuan
     G31T-M7 UYUMLU ANAKART
     G31T-M7 UYUMLU ANAKART

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RookieXI -- 23 Haziran 2015; 17:23:18 >

• elindeki 2gb ramle birlikte deniyorsan uyumsuzluk yapıyor olabilir bu yapmaz diye ram gösteremeyiz aynısını da bulamazsın.aynı marka model bile bulsan üretim yılları farklı olur yine olmaz.yeni aldığın rami tek başına takıyorsan ve hala çalışmıyorsa anakartın ram seçiyor demektir.birinden biri yani ya elindeki ramle aynı anda takma 2 tane yeni ram al ya da anakartın ram destek listesi olur ikinci el bulmaya çalış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.