Şimdi Ara

G3258

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba iyi forumlar. Arkadaslar benim amacim MSI H81M-P33 anakart ve intel pentium g3258 alarak bu islemciye saglikli bir oc yapmak cunku duyduguma gore oc siz bu islemci bir cop. Arkadaslar ben daha hayatimda hic oc yapmadim fakat fikrim var mesela fazla w verirsek yanabilcegini anakartin uyumlu olmasi gerektigi psunun yuksek olmasi gerektigi vb.. Sizce nasil yapilri nasil yapmaliyim ayrica bir baska sorumda nasil sogutacagim ayirabilcegim bir butce var kesin bir rakam olmasada sogutma sisteminde ne tavsiye edersiniz benim pc bir fani bozuldugu icin surekli isinarak kasiyor ve oyunlarda fps dusmesine yol aciyor bana ise yarar bikac sene degismeden ve sikinti cikarmadan kullanabilcegim oc icinde uygun ilan sogutma sistemleri ve yontemelri soyleuip bilgilendirirseniz sevinirim. Simdiden tesekkurler iyi gunler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• işlemci soğutucu parasına i3 al uğraşma oc ile. oc ile anca i3e yetişiyor hatta bazı oyunlarda yetişemiyor. iyi bir ekran kartı ve i3 ile daha sağlıklı performans alırsın. hem daha risksiz hem de bileşenlerin ömrü daha uzun olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: earth.

işlemci soğutucu parasına i3 al uğraşma oc ile. oc ile anca i3e yetişiyor hatta bazı oyunlarda yetişemiyor. iyi bir ekran kartı ve i3 ile daha sağlıklı performans alırsın. hem daha risksiz hem de bileşenlerin ömrü daha uzun olur.

Oyleyse i3 + kingston 4 gb red savage 1600 mhz ram + anakart sizce anakart olarak ona uyumlu ne gider msi h81m-p33 disinda ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bütçen düşükse onu alabilirsin en uygunu o olması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: earth.

bütçen düşükse onu alabilirsin en uygunu o olması lazım

Tesekkurler..

• G 3258 kullanıyorum 4,5 ghz'de GTA 5 750 Tİ ile 40 fps.
    (40 dereceden 1 derece yukarıyıda görmedim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Webperfect

G 3258 kullanıyorum 4,5 ghz'de GTA 5 750 Tİ ile 40 fps.
    (40 dereceden 1 derece yukarıyıda görmedim)

Yok dostum vazgectim G3258'ten yinede saol yorumun icin :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    i7 2600K İşlemci
    5 yıl önce açıldı
    i7 2600k işlemci ?
    14 yıl önce açıldı
    İ5 4590
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.