Şimdi Ara

G3258 GTA 5 PERFORMANSI(ULTRA 30FPS İÇERİR) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: INCOMING

quote:

Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oNuR ŞaHiN

ayarkları biraz kısarak 60 fps alabiliyor musun?

Bilmiyorum hiç denemedim. Yani benim için öncelik single playerde aldığım keyiftir

Bir ara denerim. Zamanım olmuyor zaten doğru düzgün.

Birde normalde 70 fps veriyordu bir ara. Söyleyeyim.

Eheheuheue

70 FPS alıyor almasına da 2-3 saniyede bir 1-2 FPS'e Stutter yemesi ayrı bi güzel

Yok benim en fazla 14 e iniyordu eskiden bir kaç saniyeliğine. (Tabi çıldırma sebebi olabiliyordu ara sıra)

Şimdi kesin inmez o bellide

80 fps tahminimce normal ayarlarda alır.

Hocam 5 gün önceye kadar aynı işlemciyi kullanıyordum 4.5'lara kadar denedim VSync'i Half yapmadığın sürece hertürlü stutter yiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oNuR ŞaHiN

ayarkları biraz kısarak 60 fps alabiliyor musun?

Bilmiyorum hiç denemedim. Yani benim için öncelik single playerde aldığım keyiftir

Bir ara denerim. Zamanım olmuyor zaten doğru düzgün.

Birde normalde 70 fps veriyordu bir ara. Söyleyeyim.

Eheheuheue

70 FPS alıyor almasına da 2-3 saniyede bir 1-2 FPS'e Stutter yemesi ayrı bi güzel

Yok benim en fazla 14 e iniyordu eskiden bir kaç saniyeliğine. (Tabi çıldırma sebebi olabiliyordu ara sıra)

Şimdi kesin inmez o bellide

80 fps tahminimce normal ayarlarda alır.

Hocam 5 gün önceye kadar aynı işlemciyi kullanıyordum 4.5'lara kadar denedim VSync'i Half yapmadığın sürece hertürlü stutter yiyor

Hocam videoda gördüğünüz gibi benim durum bilmiyorum yani sizin problemi

Darboğaz yok herşey çok güzel.

Ben tüm arka planda çalışan programları tek tek gözlemliyorum söyleyim.

Birde cache'yede overclock yapabilirdiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up!

Sistemin linkini koyayımda bedavadan reklam olsun

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=111521746&p=1#111521746

• q6600 gtx 760 ikilisiyle'de ultrada 30-34 fps alıyorum o ne olucak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: desparados_532

q6600 gtx 760 ikilisiyle'de ultrada 30-34 fps alıyorum o ne olucak ?

Bilmiyorum. Bendeki ayarların aynısıyla yaparsan ve videoya dıştan çekersen o zaman konunun başlığına inanılmaz rakip diye koyabilirim

Bendeki ayarlarda gereksiz şeyler bile açık.

Msaa 8x fxaa açık en yumuşakta vs.

• quote:

quote:

Bilmiyorum. Bendeki ayarların aynısıyla yaparsan ve videoya dıştan çekersen o zaman konunun başlığına inanılmaz rakip diye koyabilirim

iyide bunun inanılmazlık bir durumu yok msa 4x'de gerisi ultra,oyun iyi optimize edilmiş,e7500 ile oynayan bile var.
  • quote:

quote:

quote:

iyide bunun inanılmazlık bir durumu yok msa 4x'de gerisi ultra,oyun iyi optimize edilmiş,e7500 ile oynayan bile var.

Bana göre inanılmaz. Çünkü herkes 2 çekirdekli işlemci ile gta 5 kasacağını düşünüyor.

Birde şey var. Bizim arkadaş vardı. Bundan tabi 3 yıl önce. Eski bilgisayarına gitmiş amd hd 7850 almış bayağı kötü bir işlemcisi vardı. Kasa kasa oynuyordu. Dedim ekran kartı aldın daha yeni. Bu kasıyor ama dedim. O da ama high te kasıyor dedi. Bende tamam low yap dedim yine aynı idi. Sordum darboğaz yapıyor işlemci neden aldın diye. Olsun böylede oynanıyor dedi

Yani bazı kişiler 20 fps ultra alsada oynayabiliyor. Belki onlardandır o da. Ama dediğine göre kastırmıyormuş.

Anlayamadım gitti

• benim sistem ile ot kalitesi normal diğer tüm ayarlar yüksekte 35 40 arası fps almaktayım overcloksuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: berke_21

benim sistem ile ot kalitesi normal diğer tüm ayarlar yüksekte 35 40 arası fps almaktayım overcloksuz

Sizin sistem ne idi acaba ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kart kendi başına zaten ultra ayarlarda(bazı ayarların kısıldığını farzediyorum) 30 fps veriyor. Sonuçta 30 fps bu atla deve değil. Kıçı kırık g3258 bırakın da bu fps yi versin.

2 ay içinde upgrade edecek adam(pc bozulup acil lazım olmadığı takdirde) kalkıp da g3258 almaz orası da ayrı bir drama.

Hayır hala g3258 ile ilgili neyi ispat etmeye çalışıyorsunuz onu anlamadım. 2 çekirdekli geleceği olmayan, kimisi tarafından büyük umutla transfer edilip de elinde patlayan forvet timsali hayalkırıklığı yaratan bir işlemci, uzatmanın manası yok. Fiyat/performans ürünü olarak çok iyi ama gaza gelip de bu işlemci ile duygusal bağ kuranlara çok gülüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suppordle

O kart kendi başına zaten ultra ayarlarda(bazı ayarların kısıldığını farzediyorum) 30 fps veriyor. Sonuçta 30 fps bu atla deve değil. Kıçı kırık g3258 bırakın da bu fps yi versin.

2 ay içinde upgrade edecek adam(pc bozulup acil lazım olmadığı takdirde) kalkıp da g3258 almaz orası da ayrı bir drama.

Hayır hala g3258 ile ilgili neyi ispat etmeye çalışıyorsunuz onu anlamadım. 2 çekirdekli geleceği olmayan, kimisi tarafından büyük umutla transfer edilip de elinde patlayan forvet timsali hayalkırıklığı yaratan bir işlemci, uzatmanın manası yok. Fiyat/performans ürünü olarak çok iyi ama gaza gelip de bu işlemci ile duygusal bağ kuranlara çok gülüyorum.

Yok duygusal bir bağ vs. yok. Zaten yakında elimden çıkacak. Sinir olduğun tek şey var. Her konuda g3258 açıldığında burasının konu dışına dönmesi oluyordu.

• INCOMING kullanıcısına yanıt
    Kardeşim sen zaten oynayamıyorsun çünkü kartı tam performans kullanmak için tüm ayarları açmışsın bu da darboğaz olduğunu gösterir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: moonquad

Kardeşim sen zaten oynayamıyorsun çünkü kartı tam performans kullanmak için tüm ayarları açmışsın bu da darboğaz olduğunu gösterir.

Kafam karıştı hocam benim. Ben oynamıyorum çünkü tam performans kullanmak için tüm ayarları açmışım ?

Hocam darboğaz çoğunlukla gpu % 'sinden belli olduğu için açmış olabilirmiyim ?

Zaten dediğim gibi bilgisayarı almak isteyen kişinin isteği üzerine videoyu çektim. Yoksa biraz süslerdim mod test vs. yükleyip.

Demek istediği kartı kastırıp işlemciye denk getirmişsin kare saniye oranını, onu kastediyor haklı da.

Mesele %99 gpu usage vermesi değil, maksimum kaç fps alabildiğindir. Mesela ayarların hepsini en düşüğe al, bak bakalım yüzde kaç gpu usage var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suppordle

Demek istediği kartı kastırıp işlemciye denk getirmişsin kare saniye oranını, onu kastediyor haklı da.

Mesele %99 gpu usage vermesi değil, maksimum kaç fps alabildiğindir. Mesela ayarların hepsini en düşüğe al, bak bakalım yüzde kaç gpu usage var?

Onu yapabilirmiyim bilmiyorum. Zamanım fazla olmuyor. Ama belki bugün test edebilirim.

• Bi up yapalım.

Birde farkettimki bu konudan sonra g3258 'i savunanlar artmış. Şu zamana kadar nerdeydiniz be.

Baktım konuda gta5 bile oynanamaz yazmış biri. Çok güzel cevap vermişler

Yanlış anlaşılmak istemem kardeşim sadece g3258 günü kurtaran bir işlemci olduğunu oyunu oynanabilir seviyesine getirdiğinizde,yetersiz kaldığını söylemek istedim yani kartı kastırmak darboğaz olmadığını kanıtlamaz darboğaz yok demek için kart oynanabilir ayarlarda yani minimum 40-maxsimum kaça kadar giderse artık bu seviyelerde ekran akrtı kullanımı düşmüyorsa darboğaz yoktur.Bizler g3258 için yetersiz kalıyor dememizin nedeni budur yoksa tabikide oyun oynanır.Benim için en düşük 35 fps altına inen oyun oynanmıyor demektir eminim bir çok kişinin öyledir.Benim oyundaki ayarlarımı sizinle paylaşacağım ben bu ayarlarla 55fps alıyorum en düşük 44 fps alıyorum.Siz de bu ayarlara alın bir bakalım nasıl olacak bende merak ediyorum.
     G3258 GTA 5 PERFORMANSI(ULTRA 30FPS İÇERİR) G3258 GTA 5 PERFORMANSI(ULTRA 30FPS İÇERİR) G3258 GTA 5 PERFORMANSI(ULTRA 30FPS İÇERİR) G3258 GTA 5 PERFORMANSI(ULTRA 30FPS İÇERİR)

• quote:

Orijinalden alıntı: moonquad

Yanlış anlaşılmak istemem kardeşim sadece g3258 günü kurtaran bir işlemci olduğunu oyunu oynanabilir seviyesine getirdiğinizde,yetersiz kaldığını söylemek istedim yani kartı kastırmak darboğaz olmadığını kanıtlamaz darboğaz yok demek için kart oynanabilir ayarlarda yani minimum 40-maxsimum kaça kadar giderse artık bu seviyelerde ekran akrtı kullanımı düşmüyorsa darboğaz yoktur.Bizler g3258 için yetersiz kalıyor dememizin nedeni budur yoksa tabikide oyun oynanır.Benim için en düşük 35 fps altına inen oyun oynanmıyor demektir eminim bir çok kişinin öyledir.Benim oyundaki ayarlarımı sizinle paylaşacağım ben bu ayarlarla 55fps alıyorum en düşük 44 fps alıyorum.Siz de bu ayarlara alın bir bakalım nasıl olacak bende merak ediyorum.
     G3258 GTA 5 PERFORMANSI(ULTRA 30FPS İÇERİR) G3258 GTA 5 PERFORMANSI(ULTRA 30FPS İÇERİR) G3258 GTA 5 PERFORMANSI(ULTRA 30FPS İÇERİR) G3258 GTA 5 PERFORMANSI(ULTRA 30FPS İÇERİR)

Acaba işlemci ne idi sizin ?

Bugün zamanım olursa belki o ayarlarda çekebilirim.

He tamamen low ayarlarda video 'da çekeceğim. O kesin

fotoya bakarsanız görüsünüz. :)
  • desparados_532 kullanıcısına yanıt
    Dostum Eger e7500 Oynatiyorsa Phenom x4'de Oynatir Demektir q6600 Oynatiyorsa Phenom x6'da Oynatir Demektir .

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.