Bildirim
g3420 + r7 250
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
fiyat performans olur. ikinci elden gtx750 de bakılabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: xbatuhanx200
Bu iki parçanın performansı nasıl olur en bastaana kart + 4 GB 1600 MHz RAM + işlemciyi alicam sonra elime para geçtiğinde ekran kartınıalcam
tatmin edici performans verir. -
Peki battlefield 3 te highda kaç FPS alırım 40-50 olurmu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xbatuhanx200 -- 23 Haziran 2014; 17:21:05 > -
gtx750 de uçarsın. r7 250 için 7750 gddr5 incelemelerine bakarsan bilgi sahibi olursun. kart performansları aynı.. -
Peki r7 250 li bi sisteme kaç watt PSU gereklidir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xbatuhanx200 -- 23 Haziran 2014; 17:30:34 > -
350w yeterli olur. -
Oo iyi rahatlıkla yeter ozaman eski PSU m peki şimdiki bilgisayarında kullandığım 320 GB harddisk buna taktigimda calisirmi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xbatuhanx200 -- 23 Haziran 2014; 17:44:45 > -
sata disk ise evet. -
quote:
Orijinalden alıntı: forvet09
350w yeterli olur.
psu marka model ? -
bu seviye kalitelilerinden, fsp , gigabyte , xigmatek, xilence ,nagas, yeterli olur. -
PSU ma bakmadim daha -
Güncel -
bence g3220 alıp ekran kartını arttırmak daha mantıklı hd 7790 alınabilir artan paraylaquote:
Güncel -
3420'ye fazla gerek yok, 3220 al, kalan parayıda baska yere yatırırsın. -
Ben en basta ekran kartını alamicam en basta RAM işlemci anakart alicam biraz onla idare edip para elime geçtiğinde ekran kartını alicam g3420 daha iyi olmazmış oyun duskunuyum biliyorum ultrada oynayamam son çıkan oyunlari ama low medium arası oynarsa yeterli benim için eğer gerçekten fazla fark yok diyorsanız 3320 alırım basta onun içindeki GPU ile takilcam çünkü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xbatuhanx200 -- 24 Haziran 2014; 1:22:07 > -
quote:
Ben en basta ekran kartını alamicam en basta RAM işlemci anakart alicam biraz onla idare edip para elime geçtiğinde ekran kartını alicam g3420 daha iyi olmazmış oyun duskunuyum biliyorum ultrada oynayamam son çıkan oyunlari ama low medium arası oynarsa yeterli benim için eğer gerçekten fazla fark yok diyorsanız 3320 alırım basta onun içindeki GPU ile takilcam çünkü
Aynı işlemciler 3420'nin frekansı daha yüksek başka farkı yok. Aradaki farka değmez, ama etkilemez cebimi diyorsan al gitsin. -
Bikere aliyosun sonucta varsa parani alin 3420yi pisman etmez o islemci sizi. -
30-40 lira fark vardı sanirsam vatanda cçok upgrade yapabilecek bi butcem yok oynicagim oyunlar bf3 dota2 lol thief fifa 2014 ac4 bunları lowdada olsa acsin yeter benim iiçin bu sistem ilerde belki 4 GB RAM ekleyebilirim ayrıca yeni bi ekran kartı alabilirim hd 7850 gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xbatuhanx200 -- 24 Haziran 2014; 1:29:41 > -
quote:
şu anda arasında 20-30 lira fark varmış ben daha fazla sanıyordum. G3420 al hazır almışken. Sonra da hd 7850 ya da r7 265 takarsın çok iyi olur. Ancak psu sıkıntı olabilir.
Benzer içerikler
- hotfix nedir
- dled nedir
- gürcistan media markt
- rx 7600 alınır mı
- oyun için amd mi intel mi
- 8 gen 4
- 4060 ne zaman çıktı
- rtx 5080
- ekran kartı sürücüsü güncelleme
- helio g100
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X