Bildirim
G4 Orjinal Batarya Kiti Tavsiyesi
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Üzerinde LG bandrolu bulunan kutulu cihazları rahatlıkla alabilirsin.
Ben bir süre kullandım, 1 full dolu yedek pilin yanında olması çok iyi. -
Kesinlikle yetkilisinden almanı tavsiye ederim -
Cevaplariniz icin tesekkur ederim arkadaslar. Lg bandrollu orjinal kit den alacagim. Bir sitede 79 tl ye gordum.Kutu icerigi Yedek batarya+sarj cihazi+batarya tasima kilifi. Bu fiyata orjinal olur mu? Cogu yerde 100-130 TL, hb de 88 TL.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selam,
80 - 100 TL arasında alabilirsin. -
Dostum sanmıyorum ama o fiyata yinede gidip bir teknoloji mağazasından görerek alsan daha iyi para kolay kazanılmıyor yazık olmasın kâr edicem derken telefon alevlenmesin
-
Selamlar. Ben de aynı kitten almayı düşünüyorum. Sizin mesajınızı gördüm. Aldığınız ürün orijinal çıktı merak ettim. Hala kullanıyor musunuz ve memnun musunuz? -
quote:
Orijinalden alıntı: yohan_kroyf
Selamlar. Ben de aynı kitten almayı düşünüyorum. Sizin mesajınızı gördüm. Aldığınız ürün orijinal çıktı merak ettim. Hala kullanıyor musunuz ve memnun musunuz?
Merhaba, ben bazi sitelere guvenemeyip batarya kitini yetkili servisten aldim. Link isterseniz pm den yollayabilirim.
http://forum.donanimhaber.com/m_116858746/tm.htm
By ilanımdan konu ile ilgili bilgi alabilirsiniz. -
Keske onceden soyleseydin telefonum bozuldu gitti batarya kiti sarj aleti powerbank hepsini 50 tl sattim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X