Şimdi Ara

G500 Ekran Kartı Hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
12.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rkntrss

hocam bi sorum daha var alakasız olacak biraz cevap bulamadım biyerde. touchpad in 2 3 santim sağında ve en önden 2 3 santim içerde bi parça boşta galiba bilgisayarı sarsınca ses çıkarıyor elimle oraya dokunduğumda sallayınca bişeyin çarptığını hissedebiliyorum. önemlimidir servise göndermelimiyim ? servise göndermekten korkuyom lenovonun servise yorumlarda iyi bahsetmemişler de

hocam lenovo'nun servisi hakkında hiç bir bilgim yok, gönderipde daha kötü olma durumlarıda olabiliyor servislerde, karar sizin pek yorum yapamayacağım o yüzden....
  • quote:

Orijinalden alıntı: internalinferno

quote:

hocam bi sorum daha var alakasız olacak biraz cevap bulamadım biyerde. touchpad in 2 3 santim sağında ve en önden 2 3 santim içerde bi parça boşta galiba bilgisayarı sarsınca ses çıkarıyor elimle oraya dokunduğumda sallayınca bişeyin çarptığını hissedebiliyorum. önemlimidir servise göndermelimiyim ? servise göndermekten korkuyom lenovonun servise yorumlarda iyi bahsetmemişler de

hocam lenovo'nun servisi hakkında hiç bir bilgim yok, gönderipde daha kötü olma durumlarıda olabiliyor servislerde, karar sizin pek yorum yapamayacağım o yüzden....

eyvallah hocam yeterince yardımcı oldunuz teşekkürler :)

• Arkadaşlar burda yazılan herşeyi yaptım ama hiç bir sonuç alamadım yardım lütfen.
  • Sorun çözüldü.önce intelin drivırını yüklemek gerekiyor muş yani dahili ekran kartı sonra kendi driverini yükleyince hemen tanıdı.Bilgisayar genel olarak güzel gayet hızlı.
  • Akyol1 kullanıcısına yanıt
    win 8 mi kullanıyorsunuz yoksa win 7 mi ? bilgisayardan en iyi performansı hangisiyle alabilirim?
  • win 7 kullanıyorum Performans gayet iyi win 8.1 de daha iyi olacağını zannediyorum çok güzel sistem ama bulamadım.
  • Akyol1 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim
  • arkadaşlar win 8.1 pro industry yükledim şu öğrenciye ücretsiz lisanslı verdikleri sürücüleri yükledim herşey kağıt üzerinde iyi görünüyor sürücüler tanınmış herşey tam ama oyuna girince donarak ilerliyor herşey lol ve nfs 2 de denedim düşünün nfs 2 düşük grafikte mause takılarak gidiyor sorun nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JLAudio®

Beyler g500 aldım bugün geldi. tam olarak modeli G500 59-390102 Core i3-3110M 2.40 Ghz 4 GB 500 GB + 8 GB SSD 2 GB VGA 15.6 FreeDos. sürprizlerle dolu bir laptop normal bir kullanıcının çözeceği cinsten değil kesinlikle. neyse. öncelikle 2 ekran kartı var cihazda. biri onboard intel diğeri ise ati 8570m. win7 32bit yükledim cd deki driverları kurdum bu şekilde ekran kartını (ati) hiç görmedi sadece intel görünüyordu ki onun bile driverları yoktu içinde. neyse windows update yaptım windows sağolsun kendisi intel driverlarını buldu kurdu o sorunu çözük. sonra kendim ati'nin sitesinden 8570m'nin driverlarını indirdim kurdum ancak bu defa da aygıt yöneticisinden baktığımda üzerinde ünlem işareti görünüyor. sağ tıklayıp özellikler diyince de bu aygıt problem rapor ettiğinden windows çalışmasını durdurdu şeklinde bir uyarı veriyor en azından ben türkçe ye böyle çevirdim. neyse durum bundan ibaret. benim çözemediğim. driverları kaldırdım yükledim çare olmadı. olay şu ki şimdi benim ekran kartımda bir sorun mu var? yoksa bunu bir yerden aktifleştiriyor muyuz? yoksa oyunda kendisi mi aktfleşiyor bunlar nasıl bir mantık nasıl bir sistem yapmışlar çözemedim. bilen bilgisi olan bir arkadaş bilgi verirse sevinirim. bu arada bios ta felan aradım bir seçenek bulamadım. hatanın ekran görüntüsü de ekliyorum.

G500 Ekran Kartı Hakkında

sa dostum bende senın gıbı g500ü wın 8 den wın 7e dusurdum.ekran kartıyla ılgılı 1 2 defa hata verdı önce görmedı sonra sıldım bıdaha yukledım neysekı gördu.fakat pcnın genelınde ıntel hd4000 ekran kartı hakım. atı 8570m ekran kartı oyunlarda aktıf mı hıc emın degılım.counter strıke yukledım ekranı tam ekran yapamıyorum .ekran kartının open gl ayarına ulasamıyorum..sag tıklayıp ekran ozellıklerıne baktıgımda bağdaştıcı olarak ıntel hd4000 ı goruyorum..ne yapmalıyım dostum şasırdım kaldım...ben laptapu magazadan aldım cd de vermedıler yanında recovery tusuyla halledıcekmısım format ıslerını ama wın 7 yı yuklerken recoveryde gumburtüye gıttı..nasıl yapsam bı cozumun fıkrın varmı kardesım?

• polizia kullanıcısına yanıt
    as dostum ben win 8.1 de sorun yaşadım ekran kartında win 7 ye döndüm evet ekran kartı olarak intel görünür sadece ve ekran görüntünüzdeki amd nin sürücüsü çalışmıyor zaten yanlış sürücü lenovonun sitesinden amd ve intelin sürücüsünü indirin bilgisayar modelini doğru seçip win7 de sorunsuz çalışacaktır. counter strikede tam ekran olması için hatta bi çok oyunda nfs 2 gibi ekran çözünürlüğünü en düşüğe alın sonra orada gelişmiş ayarlara girin üstte intel medya grafik panelinden ölçeklendirmeyi ayarlayın tam ekran yada ekrana sığdır gibi bişey olması lazım kaydedin değişikleri sonra çözünürlüğü kullandığınız şekle döndürün tam ekran olacaktır oyunlar hepsi.
  • quote:

as dostum ben win 8.1 de sorun yaşadım ekran kartında win 7 ye döndüm evet ekran kartı olarak intel görünür sadece ve ekran görüntünüzdeki amd nin sürücüsü çalışmıyor zaten yanlış sürücü lenovonun sitesinden amd ve intelin sürücüsünü indirin bilgisayar modelini doğru seçip win7 de sorunsuz çalışacaktır. counter strikede tam ekran olması için hatta bi çok oyunda nfs 2 gibi ekran çözünürlüğünü en düşüğe alın sonra orada gelişmiş ayarlara girin üstte intel medya grafik panelinden ölçeklendirmeyi ayarlayın tam ekran yada ekrana sığdır gibi bişey olması lazım kaydedin değişikleri sonra çözünürlüğü kullandığınız şekle döndürün tam ekran olacaktır oyunlar hepsi.

rkntrss cok sağol ilgin için ben oyun problemını hallettım.yalnız şuanda windows 8.1 enterprice kurdum pc ye.fakat şuan bı problem daha var aslında problemmı onuda pek anlayamadım ılkkez basıma böyle bırsey geldı daha önce karsılasan bırı varmı hıc bılmıyorum.bildıgın uzere g500 uzerınde hd 8570m ekran kartı var.ben 8.1 i kurduktan sonra tekrar ekran kartı surucusunu yukledım bu sefer hd 8500 olarak gorunuyor.anlamadım gıttı ne alaka. aslında bu laptop uzerınde 2 ekran kartı olmasının mantıgınıda anlamıs degılım..bu konuyla ılgılı bı fıkrın varmı? işin gerçegı g500 un bu ekran kartı problemlerı canımı sıkıyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: polizia

quote:

rkntrss cok sağol ilgin için ben oyun problemını hallettım.yalnız şuanda windows 8.1 enterprice kurdum pc ye.fakat şuan bı problem daha var aslında problemmı onuda pek anlayamadım ılkkez basıma böyle bırsey geldı daha önce karsılasan bırı varmı hıc bılmıyorum.bildıgın uzere g500 uzerınde hd 8570m ekran kartı var.ben 8.1 i kurduktan sonra tekrar ekran kartı surucusunu yukledım bu sefer hd 8500 olarak gorunuyor.anlamadım gıttı ne alaka. aslında bu laptop uzerınde 2 ekran kartı olmasının mantıgınıda anlamıs degılım..bu konuyla ılgılı bı fıkrın varmı? işin gerçegı g500 un bu ekran kartı problemlerı canımı sıkıyor..

8570m'i 8500serisi altında ele alabiliyor olabilir. Oyunlarda performans anlamında sıkıntı yaşamıyorsanız, herhangi bir sorun teşkil etmez kanaatindeyim.

• internalinferno kullanıcısına yanıt
    anladım tesekkur ederım.oyunda sızce 2 ekran kartından hangısı aktıf bılgınız varmı?şayet oyunda bır problem yaşamadım..
  • Catalyst programindan uygulamaya gore aktif olup olmayacagi secilebiliyor. sorun yasamiyorsaniz oyunda harici kart etkindir. Ayarlar kisminda intel olarak gorunur ancak atide ayni zamanda aktifdir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • walla hocam sağol sonunda bu bılgısayarla ılgılı baya aydınlandım..
    hocam bu bilgisayarda intel aktif oyunlarda gerek olduğunda amd devreye giriyor. şu zamana kadar amd nin aktifliğiyle ilgili pc de herhangibişeye rastlayamadım ama gta 4 oynuyorum :D
  • quote:

hocam bu bilgisayarda intel aktif oyunlarda gerek olduğunda amd devreye giriyor. şu zamana kadar amd nin aktifliğiyle ilgili pc de herhangibişeye rastlayamadım ama gta 4 oynuyorum :D

yaw müdür buna ne dıyıceksın daha yenı karsılastım bu olayla dün pes 2014 yukledım.ayarlara gırdıgımde hd 4000 ekran kartı görunuyor oyunda aktıf olan hd 4000 ve de işin kötü tarafı grafik performansı kötü yazıyor. zaten grafıkten memnun degıldım meger açıgı yakaladım..hd 8570m ekran kartı ne işe yarıyor bellı degıl gelde bu laptopu balkondan aşşagı atma.
     G500 Ekran Kartı Hakkında

müdür o nasıl hallolur bilmiyorum oyuna bi şekilde tanıtmak gerek :D yaw shader5 dx11 falan iyi ama sürücüsü sıkıntılı işte böyle yeni sürümü bekliyecez full aktif olan o zamana kadar neler çıkar neler :D
  • rkntrss R kullanıcısına yanıt
    git yeni bilgisayar al diyon yani
    idare et bakalım biraz ben win7 de görünür aktif edemedim ama gta 4 de performansını aldım full ayarda oynuyom tabi su gibi akmıyor oyun ama çok da sıkıntı yok görüntü iyi en azından
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.